Szeretnék kiskedvencet venni. Melyik a legjobb és legragszkodóbb?
14:39 vagyok.
Még annyit, ha közel vagyok hozzájuk és szólok, akkor képesek felébredni és kijönni a kisházukból is, hogy megnézzék, mit akarok. :) Ilyenkor tudják, hogy azért szólok, mert adok nekik enni! Szóval okosak ők!!
szia! nekem van tengerimalacom, nyuszim, patkányom, hörcsögöm (dzsungáriai és arany is), egereim is vannak... meg degum is:) szóval, amelyik a legjobban ragaszkodik :
1 - nyuszi, patkány, degu
2 - tengerimalac, aranyhörcsög
3 - dzsungáriai törpehöri, egerek
még azt kell tudni róluk, hogy a hörcsögökön, nyuszin kívül mindegyiket párban kell tartani... amúgy nem érzik magukat jól
én neked a nyuszit ajánlom ha van napi 3 órád (de tényleg minden nap)vele foglalkozni, szóval kiengedni tanítgatni, játszani vele , neki nagy hely kell egy 100x50 es alapterületű ketrecnél nem lehet kisebb (de fontos hogy a magassága is minimum 50cm legyen, mert amúgy nem tud felállni 2 lábra
ha kevesebb időd van olyan 1-2 órád akkor patkány vagy degu... de nekik is minimum egy 80x40x60-as ketrec kell soksok játékkal
a tengerimalaccal is sokat kell foglalkozni napi 2 órát kb... őket párban kell tartani egy minimum 100x50-es alapterületű ketrecben minimum 2 házikóval:D
Nem az a lényeg egy állat vásárlásánál, hogy melyik a legragaszkodóbb, hanem hogy te mit tudsz vállalni, milyen körülményeket tudsz adni neki, anyagilag bírod e hosszú távon az orvosi ktg-eket pl.
Az sem mellékes hogy olvastál e róla (nem itt) tudod e mik az igényei, szokásai, betegségei. Felelősségteljes vagy e, vagy gyerek pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!