Azokkal a tengerimalacokkal, amiket nem vesznek meg a kisállat kereskedésben, mit csinálnak velük?
Az állatkereskedésekben nem jól szokták tartani őket, tartási hiba miatt is meghalhatnak, de ez inkább hosszútávon érvényes. Ha sok malac van kis helyre zárva, akkor a betegségek is jobban terjednek. Állatorvoshoz meg tudod, mikor vinnék el...
Én még nem találkoztam olyannal, hogy tengerimalacot akartak volna kígyókajának adni. (csak külföldi videókon, de az annyira nem tartozik ide) Inkább az újszülött hörcsögöket szokták odaadni. Hörcsög ugye minden állatkereskedésben van. A múltkor is láttam, hogy volt vagy 5 pici csupasz, vak hörcsög az anyával tartva, 1 pici meg a kígyó terráriumában vergődött... akkor még nem volt éhes a kígyó, de mikor utoljára mentem, már nem volt bent a hörcsög.
A tengerimalacok pár évnél úgysem élnek tovább állatkereskedésben, addig vagy elviszik, vagy meghal a rossz tartás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!