A hörcsögitatót hogy kell felakasztani az akvárium oldalára?
Az ketrechez van:) Terráriumba tapadókorongosat kellett volna, aminek mondjuk húzósabb az ára.
De még így sincs veszve semmi, hosszabbítsd meg a drótot fonallal vagy cérnával, vagy dróttal és a terráriumon kívülről celluxozd oda. Remélem kb érted hogy gondoltam.
Terráriumra gondolsz ugye? Vagy te vízben tartod a hörcsögödet? :D Árulnak külön olyan itatót, aminek van egy kis lyuk a tetején. Ebbe tudod beleakasztani a drótot.
Hát valahogy így kell kinéznie. De az a fontos, hogy olyan magasra rakd, ahonnan a hörcsög két lábon állva még eléri. Viszont ha alacsonyabbra teszed, kimászik rajta. Tapadókorongosat NE vegyél! Volt olyanom is, de a korongokat lerágtál, mindegy volt, milyen magasra tettem. Ráadásul egy idő után már nem cuppant az üveghez és állandóan leesett, ami a hörire nézve sem volt biztonságos. Ilyet vegyél, amilyen belinkeltem, mert ezek a legjobbak.
Celluxal odaragasztod és kész xD
Nekem tapadókorongos van, de mindig le akar esni, tele sem merem rakni, akkor tuti leesik rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!