Törpehörinek lehet baja attól ha teszek be csigaházat és megrágja? (többi lent)
Figyelt kérdés
Üres(bolti) csigaházba ültetnék füvet és ha kinő beraknám a ketrecbe. Így kis helyet foglal, szép és tudják enni, a kérdés csak az ha nem csak a füvet hanem a házat is megrágják az baj-e?2012. szept. 21. 19:18
1/6 anonim válasza:
HA a füvet eszi az nem baj, de ha a házat az igen. én csak akkkor raknám be amikor ott vagyok vele és figyelem..
ha a csigaházból letörik egy darab és lenyeli át is szúrhatja a gyomrát/beleit :( szóval szerintem ne.. ég az os jó ha cserépbe(műanyag), vagy csíráztatva rakod be neki :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. szept. 21. 20:25
3/6 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle.
Nem valószínű, hogy megrágja, de ha igen, maximum eszik egy kis kálciumot!
De amúgy nem sok értelme van az ötletnek.
4/6 anonim válasza:
Miért, szerintem jó ötlet. Más kérdés, hogy a hörik nem fogják megvárni, hogy kinőjön a fű, hanem szétszedik majd az egészet, földestül. Inkább te rakd be nekik egy-egy órára.
5/6 anonim válasza:
Szerintem a csigaház nem jó ötlet, mert ahogy az egyik előttem válaszoló is írta, könnyen átszúrhatja a gyomrát, ami pedig nagyon veszélyes a hörire nézve. Valami másba tedd a füvet!
6/6 A kérdező kommentje:
Csak akkor tenném be ha már kinőtt a fű. Am eddig tálban volt csak sok helyet foglalt. No nem baj, nem kockáztatok a csigaházzal majd keresek más megoldást :D
2012. szept. 23. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!