Mennyibe kerül egy hörcsög gömb (törpehörinek)?
azért mert nekik tök mindegy hogy jól van-e a höri benne... nekik a pénz fontos..
amúgy mekkora a terkód?ketreced?
NE VEGYÉL NEKI!!!
tenyésztő vagyok, sok hörcsöggel volt már dolgom, és sok tapasztalatom van róluk.
egyetértek a 2. válaszolóval, azért fut benne, mert ki akar jönni.
Régen én is akartam venni a sajátjaimnak, de lemondtam róla, mert állatkínzás...
Már nem azért, de akkor ilyen erővel a mókuskerék is állatkínzás, mert abba is azt hiszi, hogy halad, közben meg csak egy helyben szaladgál...
Szerintem nem állatkínzás, mert a hörcsöggömb is olyan, mintha a mókuskerékben futna, és legalább tud így is szaladgálni! Persze foglalkozni kell vele ezen felül is, hogy szabadon is szaladhasson a lakásban! A hörcsöggömbnél csak arra kell figyelni, hogy 20 percnél tovább ne legyen benne a höri, mert ha tovább van benne, na az már állatkínzás, mivel akkor már lehet hogy ki is szeretne jönni! Szóval mértékletesen használhatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!