Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A törpenyúlnak van hangja?...

A törpenyúlnak van hangja? Szóval nem nyávog, nemugat, akkor mit csinál? Mer' hogy este nekem ne partyzzon. :D?

Figyelt kérdés
Szóval nem tudom hogy szokott-e sírni... vagy valami... mert ha én aludni akarok akkor nekem ne csinlájon este bulit :D az csak megbeszált időpontban :D szóval?
2009. júl. 31. 19:53
 1/8 anonim válasza:
Mindegy, hogy nyusszog, szuszog, vagy vihog! Ha elkezd ugrabugrálni, kaparászni, vakarózni, te akkor sem fogsz tudni aludni!!
2009. júl. 31. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:

az enyém a pubertás kora óta morog, ha valakit/valamit idegesítőnek talál.

Addig nem hallottam hangját.

2009. júl. 31. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:

a pubertás idézőjelbe:)

amúgy ez kész :

"Mer' hogy este nekem ne partyzzon." :D :D

2009. júl. 31. 20:02
 4/8 anonim válasza:

Ezek szerint még nincs nyuszid? :D

Hangja nincs, ha nagyon megijed kiad egy sikolyszerű hangocskát, az szívszaggató, de lehet soha nem lesz szerencséd hozzá...a mienk csak akkor csinálta, amikor nagy hányattatások után hozzánk került, és kivettük a dobozból, be volt tojva rendesen...:)))

Kurrogó hangot ad, ha mérges, ilyenkor neki is ugrik annak, ami bosszantja. :D De ez csak 1 másodperc. Könnyen felejtenek.

Recsegteti a fogait ha beteg vagy amikor simized és nagyon boldog, de ezt alig lehet hallani.

Egyébként egész nap csönd!

Viszont este és hajnalban élénk, akkor kapar, játszik, ugrál, ez lehet zajos, de ha lefoglalod valami egyszerű játékkal, elvan vele, nem olyan mint a macska-kutya, hogy tolakszik bele az életedbe.

DE NAGYON TÁRSAS LÉNY, FOGLALKOZNI KELL VELE, HOGY NE LEGYEN DEPIS! EZT TUDNI KELL MIELŐTT VESZEL NYUSZIT!

Szerintem a legédesebb és legproblémamentesebb kis háziállat a világon!!!

2009. júl. 31. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát pedig egy nyúl bizony este partyzik. :)

Éjszakai állat, és van ugyan hogy hozzászokik a gazdi életritmusához, de ez a ritka és nem igazán lehet vele tárgyalni arról, hogy mikor zajonghat és mikor nem. :) A nyúl egy igen makacs fajta, szal ha te is az vagy és rossz alvó vagy, akkor én nem nyulat javasolnék háziállatnak.

Bár hozzáteszem megérnek minden zajt. Legalábbis az enyém megérte. :D Imádni- és életrevaló volt! Eredeti kis figura!

2009. júl. 31. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha forgács van a ketrec műanyag tálcájában egész éjszaka képes kapargatni xD Én úgy oldottam meg h egy vastag anyagot raktam a ketrec aljában, amit nem tud megenni, se megrágni. Amúgy az én törpenyulam "röfög" XD
2009. júl. 31. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Rengeteg különböző hangot képesek kiadni, de ha ez a hozzáállásod, inkább hagyd a fenébe.

Én az első két hétben nem is aludtam egyátalán, merta szobámba vannak a nyulak, és bizony volt, hogy folyamatosan szaladgáltak az új ketrecben, megállás nélkül, hangosan rágták a wc-jük peremét vagy épp a rácsot, forgolódtak, kaparásztak etc.

Azóta az ilyen zajokra már nem kelek föl.

Sok áldozatot igényel egy nyúl tartása, szóval nem javasolnám neked.

2009. júl. 31. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:

zümmög, nyikorog, morog..

zümmögés-párzásnál nyikorgás-ivás közben/után morgás- ha megvadul XD

2010. jún. 13. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!