Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsögöt, degut, tengerimalac...

Hörcsögöt, degut, tengerimalacot ésnyuszit lehet együtt tartani?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A legjobb az állatoknak az, hogyha a saját fajtársukkal lehetnek együtt. Szerintem nem kell ennyi felesleges dolog a nyusziknak, inkább vegyél egy nagyobb ketrecet, mint ebben a csomagban van, a répatartó, fésű és egyéb baromságok, amiket rád akarnak sózni teljesen feleslegesek. Hacsak nem kasmír nyuszid lesz, akkor a fésű felesleges, a nyíl garantáltan nem fogja élvezni a fésülködést. A nyuszinak vegyél mondom egy nagyobb ketrecet, szerintem berendezettet, amiben van tál, házikó szénatartó. A széna nagyon fontos a nyuszinak, ha értesz a növényekhez, akkor te is száríthatsz meg füveket, de ezzel vigyázni kell, nehogy mérgező növény is legyen benne. Tápból az a legjobb, amiben nincsenek különböző olajos magvak, kukorica,stb, hanem csak a sima zöld pellet. Az a legegészségesebb, mert a magvaktól elhízhat a nyuszi. Ami még nagyon fontos, a gyümölcs, lehetőleg minden nap adj neki egy keveset, alaposan megmosva, de szárazan. Még kell egy golyós önitató is.
2009. júl. 31. 16:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Nyulat SEMMIVEL nem lehet együtt tartani, mert elég gyakoriak a balesetek. SAJÁT TÉRRE van szüksége, rengeteg gondoskodásra, és bizony elég nagy summába kerül az etetése etc.

(Kezdésnek tápot, szénát, forgácsot, almot, önitatót kell beszerezni de később kell majd körömvágó, fésű, póráz, hám, bújók, játékok, fogkoptatók, esetleg vitaminok)

2009. júl. 31. 23:46
 13/19 anonim ***** válasza:

16:35

attól a bizonyos zöld pellettől hamar elhízik majd a nyula, mivel az szárított lucerna, óriási energia- és tápértékkel, ált. hízótápnak használják

Kell egy normális táp, pl. valamilyen Prestige táp, és majd 4 hónapos kortól lehet adagolni zöldségeket. Sima zöld pellet-ről már le kell addigra szoknia a nyulaknak(kezdetben adagolható, mert gyors testsúlynövekedést szeretnénk elérni)

A fésű felesleges, akkor, ha egyenes a nyuszi szőre, és pl. nem egy oroszlánfejűről van szó, ami azért vedlik rendesen

2009. júl. 31. 23:50
 14/19 anonim ***** válasza:

00:40

A nyúl NEM rágcsáló.

2009. júl. 31. 23:52
 15/19 anonim ***** válasza:
16:35 vagyok. Vannak olyan pelletek, amiket 20 kilós zsákokban árulnak, az hízónyúlnak való táp. Én nem erre a pelletre gondoltam, hanem ami törpenyulaknak való.
2009. aug. 1. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:

A pellet= préselt kis rúd.

Fapelletet használnak fűtésre, nyúlalomnak és hízótápnak, az alakjáról kapta a nevét.

Lucernán kívül Magyarországon nem sok mindenből készítik a pelletet a nyulak számára, a nyúl eledele a TÁP, a pellet vagy az alom(préselt faforgácsból), vagy a hízópellet(lucernából).

Egyes gyengébb mínőségű tápokhoz adnak pelletet, hogy többnek tűnjön.

2009. aug. 1. 16:23
 17/19 anonim ***** válasza:
ne ragd össze mert a höri terulet foglaló é vagy ő lessz széttépve vagy a többi de szentem őő.
2009. aug. 11. 19:08
 18/19 anonim válasza:

Nekem van 2 degum és 1 tengerimalacom:)

De csak szomszédok 1más tetején vannak a ketrecen ...

A deguk egyszerűen utálják a tengerimalacot.

ha kiveszem őket vagyis 1 degut és a malacot h egyenlő legyen:) akkor a degu rohangál és nemérdekli h ottvan a malacka.

Malacka meg imádja őket rohangál utánna csak sajnos a deguk meg utálják szegénykémet:(

2010. jún. 19. 18:40
 19/19 anonim válasza:
HÖRCSÖGÖT ÉS TENGERIMALACOT LEHET EGYÜTT TARTANI??
2010. nov. 5. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!