Szerintetek milyen hörcsögöt vagyek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 20:20
2/11 anonim válasza:
Minél nagyobbat, akkor nem tud elbújni. És legyen a neve Kifli!
4/11 anonim válasza:
Nekem törpe van, állítólag szelídebbek mint az aranyhörik, bár ebből nem tudom mi igaz :)
5/11 anonim válasza:
Ugyanolyan szelíd tud lenni mind, ha jól vannak nevelve. :)
Viszont az aranyhörcsögök kevésbé betegesek (a törpéknek a túlzott beltenyészet miatt szinte mindig van valami bajuk).
6/11 anonim válasza:
Azért is kell nagy hogy a tacsid ne egye meg.
7/11 anonim válasza:
Törpehörcsögöm van, volt aranyhörcsögöm is. Ha nagyon muszáj választani, akkor a törpehörcsög.
8/11 anonim válasza:
Nekem mindig is aranyhörcsögöm volt, szerintem ők aranyosabban néznek ki, mint a törpehörcsögök és rajtuk van mit fogni is!
Szóval aranyhörcsög.
9/11 anonim válasza:
Nekem dzsungáriai törpehörcsögeim vannak. Nagyon szeretem őket, szerintem első kisállatnak nagyon ideálisak. Ha foglalkozol velük, nagyon szelídek lesznek. Már 6 éve tartok dzsungikat és eddig mindet sikerült kb. 2 hét alatt megszelídíteni. Szóval szerintem dzsungit vegyél. :) De persze ez rajtad múlik, attól függ, hogy neked melyik a legszimpatikusabb.
10/11 anonim válasza:
Arany!arany!
Arany4ever!!!
Nekem van egy arany lányocskám,(tenyésztőtől,ezért nincsenek kicsinyei) és imádom őt!<3 És szerintem az aranyhörcsögök sokkal jobbak, mint a törpék. Sokkal több dolgot lehet velük csinálni. És cukibbak, meg karcsúbbak is. A törpén, igaz, nem mindegyiken, de hát sokszor látod, hogy csak egy gömb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!