Milyen fajtájú hörcsögöt vegyek?
Figyelt kérdés
Dzsungáriai törpehörcsögöt, vagy szibériai aranyhörcsögöt?2012. szept. 11. 01:15
2/5 anonim válasza:
Mindkettő nagyon cuki:), nekem voltak aranyhörijeim is, meg dzsungáriaiak is, egyformán volt köztük szelídebb, kezesebb és vadócabb is. Talán annyiból más a törpehöri, hogy kicsit kisebb ketrec is elég neki, vagy tágasabb a számára ugyanaz a ketrec, mint egy aranyhörcsögnek. Jah, most jut eszembe, a dzsungáriai nappal is fel-fel ébred, az enyém például kimondottan sokat van ébren napközben is.
3/5 anonim válasza:
Döntő lehet a pénz. Ha van elég akkor bármelyik lehet. Ha nincs akkor vedd figyelembe, hogy egy törpehörinek elég kisebb ketrec, aranyhörinek nagyobb kell, ugyanígy a berendezésekkel is, aranyhörinek nagyobb ház kell, nagyobb forgó, nagyobb hörcsöggömb (ha akarsz olyat is). Nekem volt mindkét fajta, mindkettő aranyos, barátságosak is ha tenyésztőtől veszed és nem állatkereskedésből.
4/5 anonim válasza:
Nekem eddig dzsungáriai törpehörcsögeim voltak.:) Nagyon aranyos kis állatkák, nem kerül sokba. És elég aktívak is, szeretnek a pofazacskójukba beletömni egy csomó magot.:) A döntés rajtad áll, mind a kettő nagyon aranyos.:)
5/5 anonim válasza:
Nekem dzsungáriai törpehörcsögöm volt és van, ezért én ezt a fajtát ajánlom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!