Milyen fajtájú ez a nyuszkó?
Nem tudom, hogy ez igy jo lesz-e. Remélem meglehet nyitni. Ő lenne az, nem tudom milyen fajtájú, talán oroszlánfejű de, az egész testén hosszú nagyon puha szőr van. Kerestem neten, de nem találtam. Remélem valaki megtudja mondani.:) Előre is köszönöm:)
A duplagénes oroszlánfejű így néz ki. :D
A papától is, mamától is a hosszú szőrt örökölte, ezért nem csak frizurája van, mint a szüleinek, hanem mindenhol bundás. Lehet édestestvére akinek mindenhol rövid a szőre, ha annak csupa rövidszőrű gén jutott.
Majdnem ilyen nyuszmóm van nekem is :)
ha jól látom, neki sem hosszú a szőr a homlok-orr-részen. Ez esetben szerintem nem egészen tiszta duplagénes oroszlánfejű valószínűleg, mert annak általában a homloka is bozontos.
De ez egyáltalán nem baj, mert így jó adag kötőhártya-gyulladástól menekül meg, nem annyira megy a szőr a szemébe :)
Szín tekintetében nekem krémszínűnek mondta az dokicsajunk, sziámi-szerűség, de mégsem az, mert az orrán nem elég sötét a szőr. Szóval valami japán tarka féleség, de ez állítólag csak akkor derül ki, ha az ember lenyírja 1 cm-esre a szőrét :) Ehhez meg kinek van szíve???:D
Itt egy kicsit jobban látszik a színe a feje sötétebb a testén meg ilyen krémesebb színű a szőr:) Már csak azt nemtudom, hogy lehetne ölbenyuszi:( Mert puszilgat meg ilyenek, csak nem marad meg kézben:S
iigen próbálgatom, de hát nincs nagy hatással rá:D Nem baj attól még imádom:)) [link]
Ezen a képen látszik milyen a bundája. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!