A tengerimalac túl tudja magát enni? (magyarán, addig eszik, míg látja a kaját? )
Én mindíg vigyázok a tengerimalackám étkezésére, csak mindíg aggódok. Képes arra a malacka, hogy addig eszik valamit, ameddig látja ?
Vagy nem ilyenek?
Mindíg próbálom, hogy ne adjak neki sokat, mert félek, hogy túleszi magát. Vagy ettől nem kel félni?
(persze nem szoktam tömni :D)
Értem.
Múltkor véletlenül beborult 2 db uborka (neki vágott szeletek) és megette mind...ezért félek, hogy nehogy túlegye magát.
Remélem akkor nem eszik annyit, hogy kidurranjon.:)
Vagy hogy annyit egyen, hogy rosszul legyen tőle.
Csak azért érdekel, mert az ember ugye hajlamos rá, hogy annyit eszik hogy csak na.....
Ezen az oldalon mindent megtalálsz, ami a gondozásukkal kapcsolatos.
Az enyém egy napra kap egy ubit két részre elosztva.(Tapasztalatom szerint semmi baja nem lesz tőle, persze fontos, hogy ne legyen koszos, permetes. Az első malacom amúgy 8 évet élt, a mostani 4 éves.) De mellette ott a friss, tiszta széna, ugyanis ez a fő táplálékuk. És mindig legyen friss vize.
Amúgy volt rá egyszer példa, hogy "túlette" magát az első. Néhány napra elutaztam és tesóm gondozta addig. A mali ahogy nyüszögött ő már etette is. Hál'Istennek nem lett baja, de azért nem árt vigyázni a mennyiségekkel.
"2 db egész uborka?! Húúúú,az uborkával nagyon kell vigyázni,naponta csak 1 karikát kaphat belőle! És ha lehet nem minden nap!"
Beleírtam h nem egész, 2 db közepes méretű karika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!