Van egy hat hónapos tengerimalacom (fiú) és nem birom megoldani az etetését!!!! Az itatóját már rendeztem, mert régen mindig kifolyt belőle az összes víz. Az etetőjét használom a víztárolójának. A kajáját viszont nem tudom mibe rakni!!! Teszek egy tálat, ránehezedik és felborítja. Akkor a ketrec széléhez damillal rögzítem a tálját, egy nádból készült "etetőt", erre elrágta a damilt, ezért a tál leesett. Hogy adjam neki a kajáját?? Nincs ötletem!!!! SEGÍTSETEK KÉRLEK!!!!!
A ketrec széléhhez tegyél egy etető tálat, azt gyors kötözővel rögzítsd oda utána még valami falemezzel fedd el úgy hogy ne bírja elrágni a műanyag kötözést. Így garantált hogy nem borítja fel a tálkát. Én ezeken kívül a zöldséget, gyümölcsöt bedobálom simán neki és úgy megeszi szépen a táljába csak magvakat teszek neki.
2012. aug. 27. 22:18
2/9 A kérdező kommentje:
XD De a fát is elrágja. Ő mindent megrág!!!
2012. aug. 27. 22:20
3/9 anonim válasza:
Biztos, hogy tengerimalac?
Azok azért annyira nem szoktak mindent elrágni!
Az enyémeknek a széna szénarácsban van, a tápot meg egy jó nehéz üveg hamutartóban kapja, azt nem borítja fel!
De amúgy a kiömlött kaját meg tudja enni az alomból is, szóval éhen halni nem fog, ne aggódj :D
2012. aug. 28. 00:24
5/9 anonim válasza:
Ha veszel egy új itatót, akkor minden megoldódik. 500 Ft. De kereshetsz mondjuk kerámia virágkaspót, vagy üveg kompótos tálkát, hamutartót, találd fel magad!
2012. aug. 28. 11:05
6/9 anonim válasza:
trixie keramiatal , abbol nem tudja kiboritani vagy kikaparni a kajat. De hamutal is tokeletes a celra, es lehet h olcsobb is
2012. aug. 28. 13:40
7/9 Lovascsaj_17 válasza:
A legegyszerűbb megoldás az lenne, ha vennél neki egy olyan házat, aminek a tetejére van "beépítve" egy etetőtál. Ilyet szinte minden kisállat boltban találsz. Az enyéimnek pl ilyen van:
Egyébként ne stresszelj ennyire azon, hogy kiborítja a kajáját, a tengerimalac szívesen eszik a földröl is, én is néha szétszórom nekik a magokat, had keresgéljék. Próbáld ki egyszer te is, élvezni fogja. :)
2012. aug. 28. 14:03
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat! Azért túloztam, nem mindent rág meg. XD XCsak a fadolgokat.
2012. aug. 28. 14:49
9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült neki megoldani az etetését, hamarosan elvesz egy másik malacot. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!