Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac vagy törpenyúl?

Tengerimalac vagy törpenyúl?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalatok alapján szeretnék pro és kontra érveket.

A segítséget megköszönöm!

Ja, és a tartásukról már mindent tudok, csak hezitálok a kettő között!!! :)

2012. aug. 28. 19:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Törpenyúl, sokat lehet vele játszani, és valahogy az arca is olyan kis édess.. :D
2012. aug. 31. 17:15
 22/25 hunika99 válasza:
100%
Tengerimalac sokkal jobb
2012. aug. 31. 18:49
 23/25 anonim ***** válasza:
a nyúl nem harap, főleg szándékosan nem. A vad tengeri malac is meg tud harapni ha megijed.
2012. szept. 1. 15:19
 24/25 anonim válasza:
62%

Figyeljetek nyuszisok!

A tengerimalac egyátalán nem harap főleg nem ok nélkül és NEM ANNYI ESZE VAN MINT EGY MARÉK MOLYLEPKÉNEK hülyék SOKKAL DE SOKKAL TÖBB ESZE VAN mint egy nyúlnak És okosak is mert az enyém MÉG 2 LÁBRA IS FELTUD ÁLLNI!!!!!! Szóval egy értelmű TENGERIMALAC!!!!

2014. máj. 17. 11:32
 25/25 anonim válasza:
szerintem ez teljes mértékben tőled függ , a nyúl mozgékonyabb,a tengerimalac meg konkrétan egy élő párna ne érts félre nekem mind a kettő volt és mind a kettőt szerettem,de meglepően különböznek, ha sok helyre vinnéd, sokat mozogna , sokat foglalkoznának ele,akkor a nyúl, de ha kevesebb lenne a "dolga" akkor a malac ő sokkal igénytelenebb mint a nyuszi SZERINEM
2016. márc. 26. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!