Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac vagy törpenyúl?

Tengerimalac vagy törpenyúl?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalatok alapján szeretnék pro és kontra érveket.

A segítséget megköszönöm!

Ja, és a tartásukról már mindent tudok, csak hezitálok a kettő között!!! :)

2012. aug. 28. 19:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

törpenyuszi!

Azt nem csak simogatni lehet! Játszani lehet meg minden! aki meg azt mondta hogy elugrál a nyuszi annak nem volt nyuszija -.-. Én nekem még nincs nyuszim, mivel nem lenne helye. :( De sokat olvastam róluk:)

2012. aug. 29. 12:49
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokat gondolkoztam,hogy melyiket vegyem meg.:) Nagyon aranyos mindkettő,de a nyuszi mellett döntöttem.

Egyszer majd szivesen tartanék malacokat is.:)

A nyuszis érveket pedig már leírták előttem.

2012. aug. 29. 14:55
 13/25 anonim ***** válasza:
57%

Nyuszi!!

A malacnak annak annyi az esze mint egy marék molylepkének.Ellenben a nyuszival,aki kedves okos,hihetetlenül aranyos,és ami hatalmas elõny a malaccal szenben az hogy mást is csinál a vinnyogáson kívül,vicces,a nyuszi akit ismerek(a tesómét) az valami hihetetlen hogy produkálja magát ha akar valamit tõled,de te nem figyelsz rá.És nem csak egész nap vinnyog idétlenül a ketrecben

2012. aug. 29. 19:21
 14/25 anonim ***** válasza:
64%

Ez attól is függ, hogy mennyi időd van rá és hogy tudnád tartani őket. De én a nyuszira szavazok. De akkor annak biztosítanod kell, hogy kiengeded gyakran a ketrecből. Mindenesetre a nyuszi nagyon barátságos, minden a nevelésen múlik, trükkökre is taníthatod ( rabbit clicker training). Szerintem nincs annál jobb érzés, mikor a nyuszid örül ha meglát és puszit ad. Az felemelő és csiklandozós érzés :)

A tengerimalachoz nem értek, de szerintem azokkal nem lehet játszani és babusgatni őket...szerintem a nyuszi több szeretetet ad, de nem tudom.

2012. aug. 29. 21:57
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nyuszíííí!!!! :)) Kedvesek,aranyosak,cukik,értelmesek,rafkósak egyszerűen imádom őket nekem négy nyuszkóm van!Nem akarok senkit sem megsérteni de szerintem százszor de értelmesebb állat mint egy tengerimalac és ha valaki csak simogatni akar egy állatot arra is jobb egy nyuszi!Szóval : Nyuszi!Nyuszi!Nyuszííík! :DDD
2012. aug. 30. 08:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyuszi:D Előttem már leírták az indokokat.
2012. aug. 31. 09:56
 17/25 anonim válasza:
Szerintem a nyúl,mert a tengerimalac harapdálja az ujjadat.Azt hiszem hogy a nyúl több dolgot is megeszik.
2012. aug. 31. 10:28
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

Malacok! Szerintem megvan a magához való eszük, egyáltalán nem buták! Például nem ásnak lefelé (mint a nyulak), mert tudják, hogy nincs értelme.

Nyuszit csak akkor javaslok, ha az egész családnak olyan a hozzáállása, mert ő mindig láb alatt lesz!

A malacok nem harapnak (csak igen-igen kivételes esetben, akkor sem direkt)! A nyúl hamarabb okoz sebeket, mint egy malac, gyakran szánt szándékkal!

A nyúl költséges dolog (persze a malac is) és nehéz mellette aludni!

Szóval én malacpárti vagyok, de végül is aranyos mind a kétféle állat!

2012. aug. 31. 11:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Nyuszi
2012. aug. 31. 17:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Mindenképpen nyuszi, szerintem nagyon édes!
2012. aug. 31. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!