Tengerimalac vagy törpenyúl?
Személyes tapasztalatok alapján szeretnék pro és kontra érveket.
A segítséget megköszönöm!
Ja, és a tartásukról már mindent tudok, csak hezitálok a kettő között!!! :)
törpenyuszi!
Azt nem csak simogatni lehet! Játszani lehet meg minden! aki meg azt mondta hogy elugrál a nyuszi annak nem volt nyuszija -.-. Én nekem még nincs nyuszim, mivel nem lenne helye. :( De sokat olvastam róluk:)
Én is sokat gondolkoztam,hogy melyiket vegyem meg.:) Nagyon aranyos mindkettő,de a nyuszi mellett döntöttem.
Egyszer majd szivesen tartanék malacokat is.:)
A nyuszis érveket pedig már leírták előttem.
Nyuszi!!
A malacnak annak annyi az esze mint egy marék molylepkének.Ellenben a nyuszival,aki kedves okos,hihetetlenül aranyos,és ami hatalmas elõny a malaccal szenben az hogy mást is csinál a vinnyogáson kívül,vicces,a nyuszi akit ismerek(a tesómét) az valami hihetetlen hogy produkálja magát ha akar valamit tõled,de te nem figyelsz rá.És nem csak egész nap vinnyog idétlenül a ketrecben
Ez attól is függ, hogy mennyi időd van rá és hogy tudnád tartani őket. De én a nyuszira szavazok. De akkor annak biztosítanod kell, hogy kiengeded gyakran a ketrecből. Mindenesetre a nyuszi nagyon barátságos, minden a nevelésen múlik, trükkökre is taníthatod ( rabbit clicker training). Szerintem nincs annál jobb érzés, mikor a nyuszid örül ha meglát és puszit ad. Az felemelő és csiklandozós érzés :)
A tengerimalachoz nem értek, de szerintem azokkal nem lehet játszani és babusgatni őket...szerintem a nyuszi több szeretetet ad, de nem tudom.
Malacok! Szerintem megvan a magához való eszük, egyáltalán nem buták! Például nem ásnak lefelé (mint a nyulak), mert tudják, hogy nincs értelme.
Nyuszit csak akkor javaslok, ha az egész családnak olyan a hozzáállása, mert ő mindig láb alatt lesz!
A malacok nem harapnak (csak igen-igen kivételes esetben, akkor sem direkt)! A nyúl hamarabb okoz sebeket, mint egy malac, gyakran szánt szándékkal!
A nyúl költséges dolog (persze a malac is) és nehéz mellette aludni!
Szóval én malacpárti vagyok, de végül is aranyos mind a kétféle állat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!