Szerintetek ezek jó hörcsög nevek? Vagy egyéb ötlet? (bőv. Lent)
Van két fiú hörcsögöm és nem tudok nekik nevet adni.Olyan nevekre gondoltam ,amik rímelnek. (pl. Mickey ,Minnie)
Vicces nevekre is gondoltam és eddig úgy tűnik elég furi nevük lesz,ezért gondoltam megkérdezem ti mit szóltok ahoz a nevekhez,hogy: Jenci,Pracli? szerintetek jó hörcsög név vagy inkább keressek mást?
Ja és jöhetnek ötletek is! :)
4. vagyok:
Hát igen, az állatkereskedésben az eladónak az a dolga hogy mindenféle össze nem illő dolgot eladjon, aztán ha megdöglöttek az állatok menjetek vissza és vegyetek újat.:-(
Egyébként az én hörcsögömet Mucikának hívják.
Vitorláshal:Tudom én már tapasztaltam.Sokszor volt olyan,hogy vettünk hörcsögöt és pár nap után VAGY még aznap elpusztult és vissza mentünk a férfi meg ijedt pofával nézett ráánk.Hogy ez nem tudja ,hogy történhetett.Elpusztultak?Mi?
amúgy Mucika is jó név és a többi is.Köszi az eddigi válaszokat :)
Az én hörim két lány de nem lányos a nevük Mogyoró hát Mogyinak hívjuk és Mázli.Alehandro
Ali
Anti
Alvin
Bob
Bobby
Gufi
Lufi
Szotyi
Hitt Kliff
Frédi
Fürge
Hádész
Hippi
Hippo
Hook
Herkules
Mobil
Mozart
Mokka
Mili
MC
Donald
Snoopy
Smiley
Plútó
Mickey
Ubul
Szultán
Zokni
Zéro
Zene
Zénó
Remélem tudtam segíteni.
ha több hörcsög van akkor a fiúk általában tényleg nagyon sokat verekednek szóval szerintem egy kis idő után jöhet egy másik ketrec is. érdemesebb ilyenkor lányokat venni, ők jobban elvannak egymással.nekem már volt többször is hörcsögöm (mind lány egyszer volt,hogy véletlenül a két lány helyett egy fiút egy lányt adoot az eladó és lett sok kishörcsög:D). sasa cuki pöpe vakond picur folti potyi pompi moszat nici mici maszat masni pörkölt Miss Bow l
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!