Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek ezek jó hörcsög...

Szerintetek ezek jó hörcsög nevek? Vagy egyéb ötlet? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Van két fiú hörcsögöm és nem tudok nekik nevet adni.Olyan nevekre gondoltam ,amik rímelnek. (pl. Mickey ,Minnie)

Vicces nevekre is gondoltam és eddig úgy tűnik elég furi nevük lesz,ezért gondoltam megkérdezem ti mit szóltok ahoz a nevekhez,hogy: Jenci,Pracli? szerintetek jó hörcsög név vagy inkább keressek mást?

Ja és jöhetnek ötletek is! :)

2012. aug. 25. 15:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
jörg, jürgen
2012. aug. 25. 16:17
 12/26 anonim ***** válasza:

4. vagyok:

Hát igen, az állatkereskedésben az eladónak az a dolga hogy mindenféle össze nem illő dolgot eladjon, aztán ha megdöglöttek az állatok menjetek vissza és vegyetek újat.:-(

Egyébként az én hörcsögömet Mucikának hívják.

2012. aug. 25. 16:30
 13/26 A kérdező kommentje:

Vitorláshal:Tudom én már tapasztaltam.Sokszor volt olyan,hogy vettünk hörcsögöt és pár nap után VAGY még aznap elpusztult és vissza mentünk a férfi meg ijedt pofával nézett ráánk.Hogy ez nem tudja ,hogy történhetett.Elpusztultak?Mi?

amúgy Mucika is jó név és a többi is.Köszi az eddigi válaszokat :)

2012. aug. 25. 16:34
 14/26 anonim ***** válasza:

Az én hörim két lány de nem lányos a nevük Mogyoró hát Mogyinak hívjuk és Mázli.Alehandro

Ali

Anti

Alvin

Bob

Bobby

Gufi

Lufi

Szotyi

Hitt Kliff

Frédi

Fürge

Hádész

Hippi

Hippo

Hook

Herkules

Mobil

Mozart

Mokka

Mili

MC

Donald

Snoopy

Smiley

Plútó

Mickey

Ubul

Szultán

Zokni

Zéro

Zene

Zénó

Remélem tudtam segíteni.

2012. aug. 25. 18:30
 15/26 anonim ***** válasza:
füge, datolya
2012. aug. 25. 19:41
 16/26 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek.Eddig úgy tűnik,hogy az egyik Jenci a másik pedig Tobi lesz.
2012. aug. 25. 19:49
 17/26 anonim válasza:

ha több hörcsög van akkor a fiúk általában tényleg nagyon sokat verekednek szóval szerintem egy kis idő után jöhet egy másik ketrec is. érdemesebb ilyenkor lányokat venni, ők jobban elvannak egymással.nekem már volt többször is hörcsögöm (mind lány egyszer volt,hogy véletlenül a két lány helyett egy fiút egy lányt adoot az eladó és lett sok kishörcsög:D). sasa cuki pöpe vakond picur folti potyi pompi moszat nici mici maszat masni pörkölt Miss Bow l

(:

2012. aug. 26. 11:13
 18/26 anonim válasza:
Nekem Ibi néni.
2012. aug. 27. 11:10
 19/26 anonim válasza:
Pufi
2012. aug. 28. 20:55
 20/26 anonim válasza:
mogyi.
2014. szept. 19. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!