S. O. S Elveszett a hörcsögöm! Merre lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap este veszett el. De nem hiszem, hogy a szobámban van, mert mindent megnéztünk. Hová bújhatott??? Mivel csalogassam elő??? Merre lehet? Segítsetek kérlek!!2012. aug. 25. 13:46
1/8 anonim válasza:
Húzzatok ki minden elektronikus eszközt, és maradjatok nagyon csendben, hátha halljátok, merre kotor. Amúgy ágy alatt, szekrények mögött, vagy kiharapta az ágyat hátul/alul, és ott van benn, fiókok, polcok, ruháknál, konyhában a hűtő mögött ...
2/8 anonim válasza:
szeretnek bebújni szekrények mögé, esetleg kiosonkodni a szobából, és olyan helyre bújni, aminek a létezéséről még nem is tudtál. nekem az egerem egyszer egy hétig nem került elő, mindenhol kerestük, azt hittem, a házból is kiszökött, amíg meg nem láttam, hogy a forgácsban visszaküzdötte magát éjszaka a terráriumba. a húgom hörije meg egy ceruzavastagságú kis résben keresett menedéket egy alkalommal, azt hittük, beszorult, letettünk elé egy almát, pillanatokon belül kinn is volt a kis hölgy. egy másik alkalommal meg az egész házat átkutattuk, sehol nem volt a hörcsög, úgyhogy éjszakára kinyitottunk minden ajtót, kiraktunk kis tálkákban hörcsögkaját emg gyümölcsöket, reggelre elő is került, ott tömte a pofáját. szerintem ti is tegyetek ki hörikaját a lakás különböző pontjain, és füleljetek.
3/8 anonim válasza:
Ha panelban laksz, nézd meg a fürdőkád alatt. Az unokatesómé mindig odabújt. :)))
4/8 anonim válasza:
Erkélyeket mindenképpen zárjátok be, és hörcsög kaját rakjatok ki.
5/8 anonim válasza:
Bútorok mögött.De állíts csabdát így: [link]
6/8 anonim válasza:
rakd ki valahova a kedvenc ételét.de az ágyneműtartókat feltétlen keresd átt szertnek oda bebújni.az enyém is oda ment osztálytársamé is.
8/8 anonim válasza:
Bocsi, de nem láttam, hogy előttem is írták!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!