Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsögketrec olcsón?

Hörcsögketrec olcsón?

Figyelt kérdés
Olyan érdekelne ami nem olyan drága és 1(f.sz+1.em) vagy 2 (f.sz+2.em) emeletes.

2012. aug. 24. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 anonim ***** válasza:

amm ha a másik ketrec közül kellene, amit kettőt linkeltél akkor inkább ezt: [link] mondjuk látr jobb lene a cső helyett.. :/ ezért mindenképpen azt az emeletest, amit az előző kommentben írtam, azt ajánlom. :)

Kolli

2012. aug. 28. 18:48
 62/80 anonim ***** válasza:

Amiért ezt venném:

[link]

E helyett: [link]

1.mindkettő ugyanazt tudja, de az elsőhöz van cső!!! biztonságosabb is az első!! (nagyobb, és a ketrecen kívül is megy)

2.Minden hörcsög, ha van a ketrecében cső, oda költözik. de mivel ez függőleges cső, és csak úgy tud a kerékhez meg a többihez jutni, hogy a csövön megy át, nem biztos hogy sokat fog odamenni..

3.Szebb kinézetű, igényes és sokkal nagyobb a hely.

4.Ha esetleg vennétek később még egy hörit meg ketrecet, akkor csinálhatnátok azt, hogy a két csövét összekötitek, és mászkálhatnak egymáshoz, ha nem tetszik akkor meg külön laknak.

Szóval mindenképp az elsőért pártolok. :))

2012. aug. 28. 18:58
 63/80 A kérdező kommentje:

aha értem akkor eddig ez a legjobb.

És ez?: [link] ehhez is van sok cső, kerék, ház, emelet. Szerintem ez is jó.

2012. aug. 28. 19:23
 64/80 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy nekem a kék jobban tetszik és anyukámnak is. :s
2012. aug. 28. 19:25
 65/80 anonim ***** válasza:

Nagyobb eséllyel törik le a cső, hogyha nem szorosa a ketrechez van téve.

Amúgy láttam többi kérdésed, meddig él egy hörcsög, meg hogy milyen hörit ajánlanátok...

1.meddig él egy hörcsög? háát.. 2-3 évig. de ha jól tartod két és fél, vagy három évig. nagyon ritka a háromnál több. :(

2.milyen hörit ajánlanák: Mindenképpen aranyhörit! mindegyikfajtánál többet él, és kedvesebb, hamarabb szelíd lesz, és nem harap. :)

2012. aug. 28. 19:27
 66/80 anonim ***** válasza:
Ja meg azt még le akartam írni, hogy a színezett csövet nem seretik. az enyémnek is az volt, és kik kellett cserélni,mert nem járkált benne.. :/mag az ilyen függőleges kanyarulatban elég nehéz felmennie :/
2012. aug. 28. 19:28
 67/80 anonim ***** válasza:

és amúgy a nagy csőtöl kevesebb mászkálási lehetsége van, és nekik nagyon nagy kell, mert abba élvezik, ha nincs hol mászniuk akkor depressziósak lesznek...és az enyémnek is most olyan a csöve, az egyik oldalán, mint annak, (a lila ketrecemnek) és mindig csak a közepéig megy el a csőnek, és utána megfordul ://

Kolli

2012. aug. 28. 19:33
 68/80 A kérdező kommentje:

értem

De azt olvastam valahol hogy aranyhörcsögnek nem jó a csöves ketrec mert beleszorul! ez igaz? neked milyen hörijeid vannak?

2012. aug. 29. 11:16
 69/80 A kérdező kommentje:

amúgy nem lehrt benne a csöveket úgy 'megcsinálni ahogy akarjuk? mármint a kéknél

és a narancs-kéknél lehet?

Amúgy még feltettem azt a kérdést is hogy szabad-e diófaágat adni a hörinek: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__3375221-s..

Szabad vagy nem? Mert valahol azt olvasom hogy szabad valahol meg azt hogy nem. Valaki azt írta rá hogy mérgező. Tényleg mérgező?

2012. aug. 29. 11:47
 70/80 anonim ***** válasza:

1. a kéknl nem lehet. mivel lehetne, ha új csöveket veszel hozzá, de másmilyen a mértük. Mert a kék ketrec baromira nem márkás. a ferplast márka meg egy világmárka. mindenki azt veszi. és ott ha vaszel még néhány darabot lehet variálni. Nekünk aranyhörcsögeink vannak. Igenis elférnek a csőbe! sőt még ketten is elférnének..egymás mellett! ugyhogy ez tévhit, de nagyonnagy!

Diófaágat ne adj nekik. tényleg mérgező! Mogyorót, avgy almát. azokat szeretik:)

2012. aug. 29. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!