Hörcsögketrec olcsón?
Ez a ketrec jó vagy ez túl kicsi: [link]
Egy ketrec kéne majd mert 2 ketrecet sajnos nem tudunk venni.
Értem!Ez a ketrec szerintem megfelelő. :)
De ha 2 hörcsög lesz benne, akkor rakj bele még egy házat. az én lila ketrecembe is olyan gömb alakú ház van, de a csövébe alszik, a házba meg pisil. ja amúgy meg nagyon sok forgácsot kell tenni a ketrecbe, mert szoktak fészket építeni, és abba aludni. ja meg ha kitakarítod a ketrecet, mindig rakj be nekik papírzsebkendőt, úgy, hogy rétegeire választod, és csíkokra téped. nagyon szeretik. :)
viszont tetszik a ketrec, vedd meg ha neked is tetszik, de saját véleményem szerint, nekem nem tetszik annyira az a müanyag :// barátomnak is olyan volt a ketece és letört, és elszöktek a hörik, még nézelődök maximum 8000 forintos árkategóriában neked. amúgy meg ha van facebookod linkeld be, és bejelöllek :)) ott még tudok sok hasznos tippet írni :))
És úgyse vennének kettőt a szüleid, ha 3000 vagy 4000 lenne egy darab? mert inkább ajánlom a két ketecet. nagyon súlyosan összeverekedhetnek, aminek komoly következményei lesznek, és hát a szülés sem tezs jót az anyának, meg a pénztárcátoknak se(ha nem egynemű höriket vesztek). Meg depressziósak, és feszültek lesznek, ha nem egyedül lehetnek a saját terükön.
Kolli
2 aranyhörcsögöt vennék, mindkettő lány lenne. De már az állatkereskedésben mikor vesszük megnézzük hogy nem kapnak e össze. Ha lehet akkor testvéreket is vennék.
3000 körül is jó lenne ha jól néz ki, de én inkább 1 ketrecbe szeretném őket tenni.
A facebookom: [link]
Ha nem jön be akkor: Daniéla Fekete a nevem a képem egy fagyi és a borítóképem ilyen mosolygós golyó izék.
ugyanabba a gömbbe, szigorúan tilos beletenni őket! :|
Amúgy megnézem a képeket, és írom a következő kommentet.
Kolli
Ha ezek közül választassz, az elsőt, ami az enyémnek is van, azt ajánlanám. De inkább nem tenném őket egy ketrecbe.
Linkelek neked 3-4 ezres ketreceket. inkább kettőt!amúgy elsőre nem derül ki, hogy összekapnak-e, és a testvéreknél nagyobb az esély, hogy összekapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!