Renáta1991 kérdése:
A cica már 1 napja nem pisilt, nem kakált, ez nagy baj? A többi lent!
Figyelt kérdés
Tegnap a garázsunkban találtunk egy kb 2 hetes cicát,az anyja eldobta magától...Nem pisilt és nem is kakált még,félek hogy valami nagy baja van. Valaki tudna nekem ebben segíteni?2012. aug. 22. 13:00
1/7 anonim válasza:
ha nem eszik meg nem iszik akkor mit kakiljon?
2/7 anonim válasza:
ez az .... 2 hetes cicának nem rég nyílt ki a szeme és még anyatejen kellene hogy éljen .... menyél el és vegyél macska tápszert....+ lehet csak úgy kakil ha dörzsölgeted a hasát....
3/7 A kérdező kommentje:
Normális választ vártam,nem bunkózást. Gondolhatjátok,ha befogadtam adok neki enni,a tejtől pedig pisilnie kellene...aki bunkózik,az inkább ne írjon,még én vagyok a köcsög mert segítettem egy állaton,és mertem segítséget kérni,hát jó :/
2012. aug. 22. 13:22
4/7 anonim válasza:
ezen mi a bunkózás?én csak azt mondtam hogy ha anya nem eteti akkor nem fog semmit üríteni és ha vettél neki tejet akkor ügyes vagy de még nagyon kicsi ilyenkor ne várj sokat tőle
5/7 anonim válasza:
Macskatejet vagy tápszert adj neki, a normál tej nem jó a macskáknak. Mivel kicsi lehet hogy még nem tud magától pisilni, csak úgy ha a lyukát nedves vattával törölgeted időnként... az anyja nyalogatni szokta úgy pisil amíg kicsi.
6/7 anonim válasza:
Az #5-ösre hallgass, ingereld valahogy a feneke környékén!
Amúgy jobban jártál volna, ha a "Macskák" kategóriába írod a kérdést, tedd fel ott is, azt több macskagazdi olvassa!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket! A picik már pisilnek maguktól,csak 2 napig kellett őket odalent ingerelni,mostmár pisilnek,pici kaki is jött ingerlésre,és vettem nekik panzi petes tápszert. Már jobban vannak,nyávognak elég sokat,járkálnak :)
2012. aug. 24. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!