Tarthatok törpenyuszit egy vagy két tengerimalaccal? és ha csak egy tengerimalacom van akkor a nyuszi tud olyan jó társa lenni mint egy másik malacka? (:
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 09:59
11/16 anonim válasza:
Ha egy törpenyúl sokáig egyedül van a ketrecébe, oda többet nem fog beengedni más állatot. Nekem is van törpenyulam és tengerimalacom is, de nem tartom őket együtt. Kiszoktam engedni őket minden nap pár órára a szobába, a tengerimalac követi a nyulat ahová csak megy, a nyúl "röfögéssel" jelzi a nem tetszését és elrohan. Volt olyan, hogy két hátsó lábára állt a nyúl és az első két lábával kapálózva támadt a malacra... Azt hozzáteszem, hogy mindketten lányok.
12/16 A kérdező kommentje:
nekem még nincs törpenyulam és olyan helyről szeretném venni ahol sok törpenyúl van együtt sok tengerimalaccal..
2009. júl. 29. 09:33
13/16 A kérdező kommentje:
amúgy még kérek válaszokat lécciiii.
2009. júl. 29. 11:50
14/16 anonim válasza:
Szerintem semmiképp se erőltesd az együttélést, a malacod bánja. A végén holtan végzi, ha nem vigyázol.
A nyúl NEM való másik állathoz, még egy máik nyúllal is nehezen jön ki, meg kell hagyni a saját privát szféráját.
Az nem jelent semmit, hogy kiskorban eltűrik egymást.
állatkereskedésből meg n elvből sem veszek nyulat, mert sokszor defektesek, vagy épp túl korán (4-6 hetesen!!!ekkor még szopnia kéne, erősítenie az immunrendszerét!!)adják ki őket.
Ebben az évben két törpe pusztult el, mindkettő barátoké volt, természetesen 'boltiak'. Az én két szép nyulam tenyésztőtől származik, köszönik szépen, jól vannak, másfél évesek.
15/16 A kérdező kommentje:
és aza két nyúl ami nekedvan együttvan?? de akkor a törpenyúl remekül elvan? amúgy már tengerimalacot akarok venni a malacom mellé (:
2009. aug. 1. 18:51
16/16 A kérdező kommentje:
vagyis aztakartam másodszor kérdezni hogy a törpenyúl EGYEDÜL remekül elvan?
2009. aug. 1. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!