Szerintetek csíkos mókust lehet venni macska mellé?
Szeretnék egy csíkos mókust, de hallottam hogy macska mellé nem lehet. Az én esetem azért is más, mert úgy lenne hogy a ketrec hátoldalán a falam lenne, a másik két oldalán pedig egy-egy szekrény. csak az eleje és a teteje nem lenne úgymond védtelen, de valahonnan levegőt is kell kapnia..
Amikor kiengedném a szobámba akkor, természetesen becsuknám az ajtót, hogy a cicám ne férjen hozzá. És a ketrec lenne olyan sűrűn kockázott, hogy ne férjen be a mancsa.. viszont az is lehetséges, hogy ha két lábra állna akkor az első két mancsát pont rátudná tenni a ketrecre (csak az első kettőt, mert nem a földön lenne, még az is lehet hogy nem érné el) na és akkor ha mondjuk egyszer csak hirtelen felteszi a két mancsát akkor annyira megtudná ijeszteni, hogy félelemben tartsa? mert azt meg nem szeretném, hogy ilyen depis legyen szegényke. :(
Köszönöm a választ! Esetleg csincsillát sem szabad együtt tartani macskával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!