Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A ti nyuszitok hogy viselkedet...

A ti nyuszitok hogy viselkedett az első sétáltatás alkalmával?

Figyelt kérdés

Van egy kis törpenyuszim, múltkor először megsétáltattam őt nyúlhámmal a nagy udvarunkon. Teljesen megőrült, össze-vissza rodeózott és elkezdett néha úgy rohanni, hogy alig bírtam futni utána. Ameddig arra mentünk ahova ő akarta, addig minden rendben volt, de ha változtattam irányt az már nem tetszett neki :) De aranyos volt.

A ti nyuszitok hogy viselkedik ha sétáltatjátok? Szerintetek normális az enyém viselkedése?

2012. aug. 19. 20:33
1 2
 11/14 ZMHase válasza:
36%
igen mert az nem normális neki 4 az egyém is ezt csinálja ! ne sétltasd hámmal!
2012. aug. 27. 10:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Oké, de a ketrecben élés sem normális, ennyi erővel. Az ember mellett élő állatoknál semmi se természetes. És ha ez az egy módja van, hogy a nyuszim kint legyen, akkor ki fogom vinni, hadd érezze jól magát.
2012. aug. 27. 13:26
 13/14 anonim válasza:
Teljesen normális a nyulad viselkedése, mivel a nyulaknak nagy a mozgásigényük, és örülnek ha van hely ahol szaladgálhatnak. Ha megoldható, és van egy kis ideje valamelyik szülődnek, lehet készíteni házi nyúlkifutót falécekből és hálóból. Az én nyuszimnak is volt kerti kifutója, amikor még kertes házban laktunk. Reggel kitettem rohangálni, este pedig behoztam a ketrecébe. Szerintem ez jobb megoldás lehetne ahhoz, hogy nyuszid jól érezze magát. Este mindenképpen be kell hozni, mert bármikor elkaphatja egy róka, nyest, és egyéb ragadozó. A második nyuszimat, egy nyest kapta el, mert véletlenül kint hagytam este. :'( Remélem segítettem egy kicsit.
2012. okt. 21. 15:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, sajnálom a nyuszidat :( Nyáron fogunk apukámmal kinti kifutót csinálni neki :)
2013. ápr. 6. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!