A ti nyuszitok hogy viselkedett az első sétáltatás alkalmával?
Van egy kis törpenyuszim, múltkor először megsétáltattam őt nyúlhámmal a nagy udvarunkon. Teljesen megőrült, össze-vissza rodeózott és elkezdett néha úgy rohanni, hogy alig bírtam futni utána. Ameddig arra mentünk ahova ő akarta, addig minden rendben volt, de ha változtattam irányt az már nem tetszett neki :) De aranyos volt.
A ti nyuszitok hogy viselkedik ha sétáltatjátok? Szerintetek normális az enyém viselkedése?
Buksibeja : szerintem teljesen normális, ha sétáltatom. Mivel nem tudom egész napra szabadon hagyni a szobában, örül, hogy nem a ketrecében koslat.
Egyébként azért akartam irányt változtatni, mert már a kerítés szélén volt és nem akartam, hogy átbujjon alatta.
Szép dolog, hogy sétáltatod, a nyuszi örül neki. :) Más kérdés, hogy én nem merném bevállalni, több okból:
- Nem tudhatod, milyen mérgező, kutyapisis növényt vesz a szájába.
- Bármikor találkozhattok kutyával, macskával és a nyuszi könnyen pánikba esik.
- Mi van, ha kibújik a hámból? :S
Mindenesetre abszolút normális, ahogy viselkedik, ne aggódj. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!