A höriket hova teszik, ha a tisztítják a ketrecét? Szeretnék hörit, nem biztos hogy lesz, de érdekelne a válasz.
hát általában abba a dobozba szoktam tenni amiben KAPTAM.
de erre megfelel egy dunsztus üveg is aminek ki van lyukaszgatva a teteje.(az o.társam rakbe a dunsztusüvegbe faforgácsot is neki)
Hörcsöggömböt ne is vegyél neki, ha lesz egyáltalán, mert ÁLLATKÍNZÁS!!! A höri szalad-szalad benne, mert ki akar jönni. Ahogy pedig fut, egyre csak gyorsul benne, a végül nem tudja majd irányítani és nekimegy mindennek. Ő meg közben csak rázkódik benne, így akár komolyabban meg is ütheti magát, ha nekimegy valaminek. Ne vegyél neki, ha szereted az állatokat!
A kérdésedre válaszolva pedig én egy 5 l-es befőttesüvegbe szoktam tenni őket, az aljára pedig szórok 3-4 cm forgácsot. Hörcsögszállítót szerintem tök felesleges venni, mert drága és kicsi. Ráadásul egy befőttes üveg is megfelel ugyanerre a célra. Én cipős dobozba nem merem beletenni az enyéimet, nehogy kirágják magukat belőle, amíg takarítom a terráriumukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!