Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért rágja? A Dzsungáriai...

SuperGirls kérdése:

Miért rágja? A Dzsungáriai törpehörcsögöm elég sokszor rágja a ketrec rácsait és már lekopott róla a festék, pedig van min koptassa a fogait. Szerintetek vegyek neki ilyen guruló golyót amiben tud a szobában futni?

Figyelt kérdés

#hörcsög #rács #ketrec #guruló golyó
2012. aug. 17. 13:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszönöm...ha lesz időm átnézem...mert most mennem kell
2012. aug. 18. 10:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen, hogy gömböt ne vegyél neki! Nagyon iszonyodom tőle én is, meg szerintem a hörik is. Csak azért futnak benne, mert ki akarnak jönni belőle. És közben mindennek nekiütköznek, ha felgyorsulnak. Vegyél neki valamilyen mászókát, vagy tegyél be neki egy fél szelet száraz kenyeret. Azt is tudja rágcsálni, és közben a foga is kopik. Rakj be neki valamilyen gyümölcsfaágat, vagy nyírfaágat, mert ezeket is rághatja, így nem a ketreccel fog bajlódni. :)
2012. aug. 18. 23:09
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm...itt már többen is említették, hogy ne vegyek neki gömböt...nem vettem :)
2012. aug. 25. 22:53
 14/20 A kérdező kommentje:
Természetesen minden hasznos tanácsért ment a zöld kéz :D
2012. aug. 25. 22:53
 15/20 anonim válasza:

ez teljesen normális dolog hörcsögöknél..ha nem használja a fogkoptatót akkor lehet,hogy azért rágja.azért rágja,h vedd ki, ki tudjon jutni onnan hiszen nem tul sok hely lehet neki, alig tud mit csinálni unatkozik.nekem valamikor felmászik a nyakamhoz és odabújik(:

mellesleg a ketrecrágástól a hörcsögödnek nem lesz baja, a ketrecnek sem azon kívül,hogy a festéket lerágja róla.

2012. aug. 26. 14:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm...Ki szoktam venni amikor rágja a ketrecet:D
2012. szept. 1. 14:42
 17/20 sdan válasza:
vagy csak unatkozik
2012. szept. 7. 20:10
 18/20 anonim ***** válasza:
tartsad akváriumban azt bisztos nem fogja rágni ja és vehetsz neki hörcsög kereket nem érsz vele semmit mert úgy is rágnifogja én már csak tudom mert nekem is rágta és akváriumot vettem neki :)
2013. máj. 16. 20:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok, utolsó! először is, az TERRÁRIUM, nem akvárium. >.<" Másodszor: a terráriumban alig cserélődik a levegő, megreked az ammónia, tehát nem egészséges a levegő... Ezen felül: nem tud annyit mászni, így folyton ki akar jönni. Ha rendszeresen foglalkoznál a hörcsögöddel, nem rágná a rácsot... Ez csak azt mutatja, hogy mennyire nem törődsz vele...
2013. máj. 17. 18:45
 20/20 anonim válasza:
Ennek az az oka hogy unatkozik vegyèl neki csövet meg ilyeneket ès gyakrabban cserèld a tàpjàt ès az italàt remèlem tudtam segìteni!
2014. szept. 4. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!