Tapasztalt házi egér tartók! Hogyan tartjátok az egereteket (bővebben lent)?
Nekem is két lány van! Magokat szeretik, diót, almát, sajtot, de napraforgómagot ne nagyon sokat mert attól elhíznak. Amikor megkaptam az elsőt és rá két héttel a másikat, azthittem az elsőre, hogy megnőtt, de csak dagatt lett szegényke, szal ésszel kell adagolni a kaját, mert addig esznek ameddig lássák. A vizet elég gyakran kell cserélni, ha "szipós izét" raksz az jobb, úgy nem koszolják be a vizet. WC papír gurigát nem ajánlom, belepiszkítanak és elég büdös. Száraz kenyeret lehet még nekik berakni, azon szeretik koptatni a fogukat, csak este elég hangos :D Valamit tegyél be nekik, amin mászkálhatnak, nekem faág van benne, de azt mindenki izlése szerint, meg egy házikót, abba szeretnek összebújni :)
Remélem tudtam segíteni! :)
én sokmindent adtam amit csak kívántak szinte...nekik való magkeveréket,almát,ropit,pici szárított kenyeret,sajtot :)
havonta barkácsoltam nekik játékot...volt létra,mérleghinta,mászóka mikor mi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!