Jó ötlet egy ugyanolyan törpenyuszit vennem?
A helyzet az, hogy most halt meg 1 héttel ezelött a nyuszim, de nem voltam otthon, ezért anyum csak tegnap mondta el. Ő egy fehér, piros szemű kosorrú lógófülű törpenyuszi volt, 5 éves és nagyon hiányzik, de még el se tudtam temetni, mert egy kutya vette ki a ketrecből és elvitte! Jó ötlet lenne egy ugyanolyan nyuszit venni, vagy nagyon rosszul esne nekem ha mindig az előző nyuszimra emlékeztettne?
12/L
Ha ugyan olyan lesz, az előzőt látod majd benne, de erről neked kell döntened, ne más!
Ha pedig máshoz fordulsz, mert magadtól nem tudsz valamiben dönteni először fordulj a szüleidhez 12 évesen! Ez egy tanács, amit ha elhalasztasz, később bánhatod. (ne idegenektől krj tanácsot, hanem azoktól , akik szeretnek)
Köszönöm a válaszokat!
Cicám az már van, de olyan rossz, hogy elvesztettem a nyuszimat! Mauyg meg kérnék segítséget a szüleimtől, de valahogy nem tehetem, mert tegnap beszélgettek és akkor anyukám mondta, hogy kéne nekem venni egy másik nyuszit, és hogy majd elvisznek kiválasztani, hogy melyik legyen.. De én világ életemben a kosorrú lógófülű törpenyusziért voltam oda és ezért nem tudom, hogy milyen lenne ha megint ilyet kérnék.. Gondolkodtam azon, hogy vadászgörényt szertnék, de azt meg nem hiszem, hogy megengednék!
A választ neked kell tudnod!
Bocsi,hogy offolok,de ez egy példa.
Nekünk volt egy fekete,szuka,göndörszőrű pulikeverékünk.
Novemberben sajnos meghalt. Nagyon fájt,hogy nincs többé. Aztán a neten megláttam egy otthontalan kis árvát, aki a meszólalásig hasonlít az előző kutyánkra. Csak Ő kan.
Ahogy nőtt egyre jobban hasonlít egymásra a két kutya.
De nekem ez nagyon jó,hogy ennyire hasonlítanak. Emlékeztet is, de soha nem hasonlítgattam, hogy az előző ilyen volt, ez meg ilyen...
Köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy ugyanolyat kérek, de még nem biztos. Majd meglátom, hogy mennyire fog emlékeztettni az előző nyuszimra, és ha nem lesz rossz érzés, akkor azt veszem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!