Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Neked szereti a csincsillád...

Neked szereti a csincsillád hogyha simogatod? Ha nem, akkor létezik egyáltalán olyan amelyik igen?

Figyelt kérdés

2012. aug. 11. 21:13
 1/2 anonim válasza:
83%
Volt már hasonló kérdés. Azokból a kommentekből az jött le nekem, hogy szeretik a simogatást. Gondolom megízleli a szabadság ízét,ha kiveszed, és emiatt esetleg sokat mozgolódhat a kezedben.
2012. aug. 12. 03:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan csincsilla, amelyik örül az érintésnek. Tekintve, hogy visszapuszilgat...

De simogatni nem nagyon szokták egymást se, inkább foggal csipkedik egymást gyöngéden, vagy nyalogatják.

És persze azt, amikor elkapod rühelli, szóval inkább a ketrecből csalogasd magadra, és mászókázzon rajtad, aztán ha csipkedi a füledet, te is kedveskedhetsz neki egy kis fültő masszázzsal. Talán. :)

Én lerázhatatlan vagyok...

Nagyon különböző a csincsillák természete, vannak egészen félősek, és egészen barátságosak.

2012. aug. 12. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!