Mennyi idő alatt szokja meg egy patkány az új helyét?
Sziasztok!
Most kaptam egy 4 hetes patkány bébit(továbbiakban Noel). Egy hatalmas jól szellőző terráriumban van tele emeletekkel ágakkal, itatóval,és kajás tállal.
2 napja van meg, viszont Noel azóta kb egy helyben gubbaszt és enni egyszer, inni egyszer sem láttam. Valamiért nem megy az alomba sem( valószínűleg vennem kell ilyen granulátumosat)
Kérlek segítsetek, hogy jól csináljak mindent, már most nagyon megszerettem...
Szerintem is segítene ha beszereznél mellé még egy patit, ugyanolyan neműt, hasonló korút, jó tenyésztőtől mert az bátor és barátságos pati lesz:) Különben is egyedül magányos lesz.
Nem lehet hogy beteg egyébként? Nekem fura hogy 2 nap után is csak gubbaszt egy helyben. Honnan kaptad? Állatkereskedés?
Köszönöm a válaszok!
Én is terveztem, h veszek mellé egy másikat de most van először patkányom és nem mertem elsőnek kettővel kezdeni.
Az éjszaka figyelgettem amikor tök sötét volt és akkor mozgott össze vissza, evett és ivott is meg össze túrta az egész terráriumot.
Remélem hamarosan megszokja a helyét.
Szívesen várok még ötleteket, hasznos tanácsokat, hogy hogyan tegyem neki élvezetessé a létet.
Ja és ha valamelyikőtök tudna ajánlani nekem egy nőstény patkányt 3-4 hónaposat akkor lehet hoznék mellé egy társat.
Még egyszer köszönöm!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!