Fenyő ágakat, tobozt lehet patkány ketrecbe rakni?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy én csak a fenyőt tudom megkülönböztetni a többi fától. Tehát hiába mondják hogy bükk meg tölgyfaág jó, én nem ismerem fel azokat a fákat, nekem mind egyformának tűnik kint az utcán járva :S Amilyen hülye vagyok tuti valami mérgezőt fognék ki...
Esetleg még a gyümölcsfákat ismerem fel, ha épp van rajta gyümölcs... ha nincs akkor azt sem. Szilva, körte, almafa ág? Vagy mehet a fenyő? Tobozzal mi a helyzet?
2012. aug. 1. 15:50
1/4 anonim válasza:
a tűlevelű fák ágai nem adhatók rágcsálóknak a gyanta tartalmuk miatt! mert meg fog betegedni tőle!
inkább vegyél neki speciális fogkoptatókőt
2/4 A kérdező kommentje:
Nem fogkoptatónak kell a faág.
2012. aug. 1. 17:06
3/4 anonim válasza:
Inkább gyümölcsfaág, alma körte, fűzfa(tudod aminek úgy lehajlik a földre a lombkoronája), tobozt lehet,az ágat inkább ne mert gyantás.
4/4 anonim válasza:
Hogy ha nem fogkoptatónak akkor miért akarod betenni neki? Elvan faágak nélkül is.Hogy ha nincs akkor tegyél be neki függő ágyat,kerámia házat,csöveket.... Hidd el annak is örülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!