A nyuszim nem bogyózik 8 órája. Nem is ivott, a szénájából fogyott! Szaladgál, látszólag nincs baja. Lehet, hogy beteg?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 20:52
1/5 anonim válasza:
Hogy ha szaladgált akkor szerintem semmi baja..Ha gond lenne akkor csak feküdne.. :)
2/5 anonim válasza:
szerintem vidd el állatorvoshoz!!!Egyszer elpusztult a nyuszim mert mi sem vittük el állatorvoshoz....Azóta nem szeretnék!!
3/5 anonim válasza:
első vagyok:
Azért majd írd meg, hogy mi van vele.Azóta volt már valami? Hogy ha semmi nem lesz reggel se akkor szerintem érdemes a másodikra hallgatni. Amúgy nem lehet, hogy megeszi csak nem látjátok? Majd figyeld egy kicsit és ügyelj rá, hogy igyon eleget.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére az elöbb bogyózott,úgyhogy megnyugodtam!Köszi a segítséget! :)
2012. aug. 6. 06:35
5/5 anonim válasza:
Ha duplagénes, oroszlánfejű törpe, akkor azért tartsál a hűtőben egy szőroldó pasztát, most fésüld ki, és egyen rengeteg szénát, kevésebb magot, és nasit.
A zöldség amit kap, legyen inkább zöld levél, mint sárgarépa, alma.
Ha másfajta nyuszi, akkor lehetett a melegtől is.
A csupaszőr törpenyuszikban szokott a szőr dugót csinálni, ami halálos is lehet rájuk, ha végleg elakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!