Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » VALAKI tud segíteni nekem?...

VALAKI tud segíteni nekem? (kicsit hosszú lett bocsi, de aki szán rám időt annak NAGYON, de NAGYON megköszönném) <3

Figyelt kérdés

Na az lenne hogy régóta vágyok egy törpesün-re..eddig ez oké

Apa szerintem meg is engedi de anya...anya szerint egy haszontalan állat,amit még simogatni se lehet mert szúr..hiába magyarázom neki hogyha kézhez van szoktatva és bízik bennem akkor NEM szúr..és lehet simogatni!!!! már mindent betanultam amit írnak a sünről és mondogatom anyának de ááá...mintha a falnak beszélnék..anya szó szerint ,, leszarja'' amit a sünökről beszélek..úgy érzem hogy egyik fülén bemegy a másikon meg ki amit mondtam..:'(

MINDENNEL PRÓBÁLKOZTAM MÁR!!! MINDENNEL!! nem akarom feladni mert ha valamit feladunk,azt nem is akartuk akkor igazán! Hetek-napok óta a gépet bújtam hogy mindent tudjak róluk..már mindent tudok..tudom hogy képes lennék egy sünt gondozni..ma 18:30-kor jött haza és én addig folyamatosan takarítottam(mosogattam,kapáltam,állatokat etettem,pakoltam,pakoltam és pakoltam..).és csak annyit mondott hogy ügyes vagyok...apu az meg is dícsért szó szerint:) Apának szerintem voltak/vannak vágyai amit ő is beszeretne váltani..apu az meghallgatja a sünis sztorijaimat:) de anya...anyának a szent állat a macska..-.- :( szerintem ha adna nekem egy esélyt a sünivel akkor szerintem TALÁN megkedvelné az új lakótársamat,ha fogalmazhatok így :) Már csináltam kartondobozból egy süniházat,de abba kéne süni is..anya azt mondja hogy szedjek az utcáról..Aha persze...olyan könnyű is az..és ha anyasüni és a kicsinyei várják haza? és ha kullancsos? és ha betegsége van? és egyébként is a Keleti sün az VÉDETT..ha valaki meglátja hogy olyat tartok akár 10.000 Ft-ra is megbüntethetnek...és az akkor anya hibája lesz..:S Szerdán be,,rángattam'' anyát a tescóba lévő kisállatboltba mert voltak bent sünik és csak annyit mondott rájuk hogy aha,cukik...(de ilyen szánalmas hangnembe,hogy őt ez nagyon izgatja...) apu mondta is nekem hogy kérdezzem meg mennyibe kerül,megkérdeztem és 16.000 Ft.:) apu az bízik bennem hogy képes vagyok rá felnevelni,de anya...:( ANNYIRA,de ANNYIRA rossz érzés ez..:( főleg egy 13 éves lánynak mint nekem.Valaki aki tud ötleteket és le is írja nekem annak Nagyon megköszönném!!

2012. aug. 3. 20:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
hát azt hittem hogy én vagyok az egyedüli aki ilyen ,,gondba'' van.. de látom másnak is van ilyen gondja..:/// UGYAN ABBA A CIPŐBE VAGYOK ÉN MINT TE!!!!! :SSSS anya azért nem engedi nekem mert mindig azt mondja hogy a HÁZBA állat NEM lehet,mert büdöset kakil..-.- DE én mindig azt mnodom hoogy ha takarítom rendszeresen akkor NEM büdi,de nem hiszi el
2012. aug. 23. 20:58
 22/24 anonim ***** válasza:

És az a legrosszabb, hogy már mindennel próbálkoztam..:(

de semmi..mint ha nem is érdekelné mit szeretnék. azt gondolja, hogy ez a 2 napig tartó érdeklődés.. pedig már mióta csak a mókusokról beszélek. :( Legszívesebben megvenném magát a mókuskát meg a hozzá való kellékeket és hazahoznám, na akkor mit szólnának?! Olvastam, itt hogy volt aki megtette(csak hörcsöggel) hát jó nagy bátorság kell hozzá. :s

2012. aug. 23. 21:20
 23/24 A kérdező kommentje:
engem a sünnel együtt dobnának ki mamámhoz..:Sxd
2012. aug. 23. 21:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Hát. kb. engem is. xd
2012. aug. 23. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!