Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lehet a szőrével?

Dönci91 kérdése:

Mi lehet a szőrével?

Figyelt kérdés
nincs 2hete,hogy kaptam egy tengeri malacot és pár napja észre vettem,hogy van valami a szőrén a hasán.a fehér szőrén látszik de nagyon apró...lehet,hogy a forgács pora az?

#tengerimalac #kisemlős #szőr problémák
2012. aug. 3. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
képet nem tudsz esetleg? :)
2012. aug. 3. 14:38
 2/6 A kérdező kommentje:
próbáltam képet készíteni szemmel is ali látható...a szőre végénél...nem mozog csak rajta van ... hiába néztem meg közelröl nem tudtam megállapítani,hogy élősködő e vagy csak forgács por...olvastam interneten a betegségeikről de ott nem találtam semmit
2012. aug. 3. 14:42
 3/6 anonim válasza:
Valószínűleg forgács lesz az. nekem is olyan volt , ahogy hempereg mászkál benne.Amíg nem vakarózik addig nincs baj ha mégis vakarná magát,vagy rágná, akkro orvos:)
2012. aug. 3. 15:07
 4/6 A kérdező kommentje:
hát remélem ,hogy az lesz...nem vakarja magát nem is rágja itt ott megvakarja magát de nem gyakran csak mikor mosakodik :)nem sebes,semmi nincs a bőrén rendben van!csak megilyedtem,hogy hátha mégis valami...köszi mindenkinek a tanácsokat!!!
2012. aug. 3. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Én malacaimon is láttam már ilyen apró,mint egy fekete porszem. Én nemrég fürdettem meg őket élősködő irtóban,ezért rajtuk elvileg nem lehet élősködő,ezért gondolom azt,hogy nálatok is csak egy por/koszdarabka. Ha mégis sok ilyet látsz rajta,netán mozognak is,akkor meg kell fürdetni Neostomosan oldatban,olcsó és jó,ha érdekel leirom privátba,hogy hogy kell használni.
2012. aug. 3. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Fogj egy sűrű fésűt meg egy darab papírlapot! Fésülj a papírra valamennyit és nézd meg nagyítóval, vagy legalább lámpa alatt!

(Ha mozog, akkor a fésűt utána ne használd!)

2012. aug. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!