Segítség fontos. A hörcsögöm nem eszik és nem is iszik Már a kiszáradással küzd. Nem változtattam az étrendjén. Mi történhetett vele? Próbáltam itatni vízzel de úgy láttam nem nagyon kell neki. nem akarom hogy meghaljon. Még csak 10 hónapos
bizonytalan a járása.Dülöngél.Ez nagyon nem jó dolog.Az én hörcsögöm mielőtt meghalt ugyanígy járt.Vidd orvoshoz.Attól hogy eszik még nem biztos hogy jól van
5 hörcsög gazdája
300 Ft-os hörcsögöt 2000 Ft-ért elvinni megvizsgáltatni?!... És még van olyan fogyatékos, aki ezt számonkéri a hörcsög gazdáján! Atyaúristen! Ha csak tizedannyi emberszeretet szorulna egyesekbe, mint amennyire szerelmesek az állatokba, akkor a Föld egy csodálatos hely lenne, maga tündérország... csak hát könnyebb az állatokat szeretni :D
Aki fel volt háborodva, hogy a kérdező miért nem viszi orvoshoz a hörcsögét az szerintem adja le a személyijét és lakjon az erdőben a cickányokkal! Menjen el mezei hörcsögnek! Született volna állatnak az ilyen hős-idióta állat-szerelmes!
Betegagyú! Caligula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!