Mit tegyek, ha a degucskám kövér?
Figyelt kérdés
Van 2 degum, kb. 4-5 hónaposak. Az egyik normális alkatú, de a másik eléggé kövér. Ez biztosan az én hibám, mert mikor kaptam őket akkor nem volt ien kövér.
Ezért a segítségeteket szeretném kérni. Mit tegyek, hogy újra rendes alkata legyen?
2009. júl. 15. 22:37
1/9 anonim válasza:
Talán vemhes, nem lehet? Ha csak az egyik?
2/9 anonim válasza:
Tényleg győződj meg róla, hogy nem vemhes-e! Az enyémek se soványak, de amíg azt látom, hogy rendesen mozognak (mókuskerék, szaladgálás, rágcsálás, jövés-menés), addig nem foglalkozom ezzel. Ja, és soha nem adok nekik édességet, magkeveréket kapnak, zöldséget, szénát, a csemege egy kis szárított alma, és mindennap friss víz.
3/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy mindkettő kislány. Ezt onnan is tudom, hogy megnéztem, ellenőriztem őket, szóval nem hinném, hogy vemhes...
Lehet, hogy túlreagáltam, de annyira aggódok értük. Néném azt mondta, lehet azért van, mert nem elég nagy nekik a ketrec, hogy tudjanak össze-vissza mászni...Dehát ideális a ketrec mérete nekik...Lehet ez a baj?
2009. júl. 16. 15:19
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy csak más alkat :) Figyelj rá kicsit jobban, de ha nincs más probléma vele, akkor szerintem nem baj.
7/9 anonim válasza:
lehet egy kicsit lustább nem futkos annyit és jobban meglátszik rajt ...
8/9 anonim válasza:
vizsgáld meg nem-e vemhes és ha nem akkor sok gyümölcsöt és vitaminban gazdag zöldséget adj neki
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget! :)
A kicsi degu jól van, mostmár sokkal többet futkorászik :)
2009. júl. 28. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!