Kövér a nyuszim! Mit adjak neki enni, hogy fogyjon egy kicsit de egészséges maradjon attól?
Engedd ki a ketrecből,napi fél óra hossza nem nagy dolog! Neki szerintem pont elég+ne adj neki annyi eleséget,ha szoktál répát adni neki sokat,azt csökkentsd,mert nagy a cukortartalma... :) Adj neki változatosan zöldségeket,de figyelj oda,hogy mit szabad és mit nem+a mennyiségre!!!
Remélem tudtam segíteni. :)
az udvaron van ketrecben. Az udvaron el szoktam engedni csak a mostani esőzések miatt nem mert nedves a fű..
egyébként. azért lehet kövér mert sokáig csak lucerna granulátumot kapott, mostanában már rendes nyúltápot : napraforgó, borsó, kukorica, árpa.. ezek vannak benne.
egy nap egy kis tányérral kap.(kb 1 marék)
ha több zöldséget enne egészságesebb lenne?
Törpenyúl?
Vegyél hámot neki és sétáltasd, vegyél jutalomfalatos labdát, tegyél bele zöldségeket, és ő majd addig görgeti ameddig ki nem esik belőle a kaja. Sok zöldség és széna, és csak egy evőkanálnyi (vagy 2szer egy teáskanálnyi táp, de az minőségi legyen, hogy megkapja a szükséges tápanyagokat, és vitaminokat)Nyúlagility pálya építése és klikkerezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!