Szerintetek akkor kérjek törpehörcsögöket? (több lent)
Sziasztok!
Panelházban lakunk, és fogok kapni egy :-50 literes akváriumot
-egy hím tengerimalacot -és egy társat a hullámos papagájomnak.
De az lenne a kérdés, hogy szerintetek legyen törpehörcsögöm? egy fiút akarok meg egy lányt, hely van nagy nekik, csak nem tudom eldönteni, hogy legyen-e vagy ne. 3 éve már volt hörcsögöm, csak sajnos elpusztult.
A válaszokat előre is köszönöm !!
Szerintem meg egy nőstény tengerimalacot kérjél inkább!!! A tengeri nincs jól el egyedül és a hím jobban kijön a nőstnnyel. Nekem 3-4 éve volt hím és nőstény tengerim 8 évig éltek, igaz nagyon sok kistengeri született,de nagyon szerették egymást. Most újra van két tengerim, két lány,de eléggé hiányzik melléjük egy hím...
Ha mégis kérnél törpehörcsögöt azt vedd vigyelembe,hogy átlagosan csak KÉT évig élnek!!!
Utolsó válaszoló! Te tenyésztő vagy???!!!! Vagy inkább szaporító!!! Ne tanácsolj ilyet,hogy fiú mellé lányt vegyen,mert szünet nélkül szaporodnának,amit a nőstény nem bírna!!! Hamar belepusztulnak!!! ÉS nem olyan könnyű manapság annyi kismalacnak jó helyet,új gazdát találni! Vagy netán menjenek kígyóeledelnek?!
Kérdező,aki nem hozzáértő tenyésztő,az mindig azonos nemű malacokat tart,nagyon jól kijönnek és szeretik egymást! És elkerülöd a felesleges szaporulatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!