Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek kérjek hörcsögöt...

Réka2001 kérdése:

Szerintetek kérjek hörcsögöt a többi állat mellé?

Figyelt kérdés
van 2kutyánk 4macskánk úgy hogy szerintetek kérjek
2011. júl. 14. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de a macskától távol tartsd! És ne üvegben, hanem rácsos ketrecben tartsd! Legyen benne vitamin, fogkoptató, hörcsögkerék, automata vízadagoló(egy henger alakú vmi, amit ha a nyelvével feltol, jön a víz). És ne legyen egyedül!
2011. júl. 14. 11:10
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszod de én pont hogy egyet akarok.
2011. júl. 14. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:
attól függ milyen hörcsög. nem tudom pontosan hogy melyik fajta (nekem még sose volt), de van amék nem tűr meg maga mellett másikat. kérdezd meg kereskedésben.
2011. júl. 14. 11:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Ezt te tudod, hogy be tudnád-e vállalni. A kutyáiddal, macskáiddal még mindig eleget foglalkozol? Mert ha inkább csak kezdeti lelkesedés lenne, akkor ne vegyél.

Egy állattal mindig hosszútávra kell tervezni. Amúgy nekem nincs hörcsögöm, de úgy tudom, hogy őket inkább egyedül szokták tartani, mert hajlamosak a verekedésre.

2011. júl. 14. 11:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen-igen, egyedül kell tartani őket. Te tudod, mennyit tudsz foglalkozni a kutyáiddal, mindig el tudod-e látni őket, játszol-e velük, és van-e annyi szabadidőd, hogy még egy hörcsöggel is foglalkozz. Ja, és ha veszel, akkor tenyésztőtől! Ha megírod, merre laksz, lehet tudok ajánlani is.
2011. júl. 14. 12:26
 6/12 A kérdező kommentje:
12:26 van msned?
2011. júl. 14. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, írj privátot és megadom.
2011. júl. 14. 13:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne.Nem elég ez a 2kutya 4macska?Másnak még csak állata sincs....Szerintem foglalkozz inkább velük,tanísd a kutyáidat,dédelgesd a macskáidat!Nekem ez a véleményem.Üdv.
2011. júl. 14. 15:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Jaja, egyet értek az utolsóval. Egy 10 éves gyereknek szerintem sok annyi állat. Ha egyet akarsz, akkor hagyd a fenébe, hacsak nem drága luxushörcsögöt veszel, mert az nem tűr másikat. Ha felnőtt lennél, esetleg akkor lenne értelme, egy 10 éves gyereknek SZVSZ nem való ennyi állat, mert ha csak a kezdeti lelkesedés van, akkor szenved az állat

ja, első vagyok

2011. júl. 14. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak akkor vegyél hörcsögöt, ha a kutyák és macskák szigorúan kint vannak és a hörcsög pedig bent a szobában! Valamint ha foglalkozol vele és nem hanyagolod őt el. Tudj meg mindent a hörcsög tartásáról, etetéséről, tisztán tartásáról.
2011. júl. 14. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!