Nyuszit mennyire viseli meg a magány?
Péntek reggel elutazom és vasárnap este érkezem haza. Megkértem egy barátot, aki jól ismeri a nyuszimat és ért is hozzá, hogy jöjjön minden reggel és este el hozzá 2-2 órára, etetés, ki játék, ilyenek. De ezen kívül a három napban egyedül lesz. Ki van engedve a lakásban, csak enni és a dolgát elintézni jár a ketrecébe.
A kérdés, hogy ez a három nap nem viseli meg nagyon? Sosem hagytam még magára. :(
Nem lesz gond.Főleg,hogy azért foglalkozva is lesz vele.
Egyébként én is utazom pénteken és vasárnap jövök haza.:D Addig anyumék vigyáznak rá.
"sőt sokszor velem alszik az ágyban"
Ez kicsit furcsa. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Előző vagyok.
A három napot biztosan jól fogja viselni. Még annyit tehetsz, hogy mielőtt elmész akkor a barátoddal együtt közösen játszol vele, hogy ne érezze egyből idegennek az új gondozóját. Így azt fogja érezni, hogy úgymond olyan átadtad a gondozását.
A másik, hogy ha megismeri a hangod akkor telefonon vagy webkamerán keresztül is beszélhetsz hozzá, így kevésbbé lesz magányos a kisállat. Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!