Állatkereskedésben vagy tenyésztőtől érdemes törpe nyuszit venni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 15:46
2/9 anonim válasza:
Az enyém a vásárból van. Egy barátnőm meglátta: decukiiii és fél év után nálam kötött ki. Most két éves, kutya baja. De akkor vett a húgom is, az övé két hónap múlva meghalt. Szóval jobb a tuti.
3/9 anonim válasza:
Ha, hosszabb életű nyuszit szeretnél akit rendesen beoltanak, akkor tenyésztő... Nekem 2 nyuszim van most 6 évesek és ők is onnan vannak.
5/9 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, akkor tenyésztő. Biztos vannak jó állatkereskedések is, de én már olyat is láttam, ahol fél négyzetméteren ugrált három nyúl, ivarérett bakok és nőstények együtt. Úgyhogy nagyon vigyázz!
6/9 anonim válasza:
*Nem három, hanem harminc, bocs, elírtam. :)
7/9 anonim válasza:
Engem most azért pontoztatok le, mert a vásárból van a nyulam? Nem én vettem, csak befogadtam. Most tettem volna ki az utcára? A fene érti itt az embereket, itt semmi se jó?
8/9 anonim válasza:
Engem is mindig lepontoznak... :( Ezzel sajnos semmit nem tudsz csinálni, ha számít és zöldet adtam. :)
Egyébként nagyon szép tőled, hogy befogadtad, az állatkereskedésben is ki lehet fogni jó nyuszit, csak ott ugye nagyobb a kockázat. Igazán aki tenyészteni akar, annak érdemes tenyésztőtől vennie, hogy biztos legyen a származásában. Mert különben minden nyuszi egyformán tündéri. :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszi :) tényleg rendes tőled h befogadtad
2012. máj. 27. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!