Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A deguk ihatnak kamilla teát?

A deguk ihatnak kamilla teát?

Figyelt kérdés

Az egyik kis degum valószínüleg beteg,mert olyan furcsa hangot ad ki,és előre hátra mozog,mikor lélegzik,és néha tüsszent!

Mit kel ilyenkor tenni?

lécy válaszoljatok!!:)

2009. júl. 14. 13:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
olyan,mintha csuklana
2009. júl. 14. 13:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azaz mint a csuklás, az nem baj. Ez egy vészjelzö rendszer, én úgy hívom hogy bekapcsolt a riasztója. Az rosszabb ha hajnalban kapcsol be, és a szomszédok is halják.
2009. júl. 14. 14:33
 13/19 anonim ***** válasza:
ilyet az én patkányom is szokott:D mármint csuklani, nah meg hapcizik is egyemmeg:) Nyugi nincs semmi baj a deguval.
2009. júl. 14. 19:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekünk régebben volt 2 degunk.A víz helyett is megitták a kamilla teát,sőt még mást is.:) De a teákat cukor nélkül kell nekik adni!

2009. júl. 15. 09:43
 15/19 anonim ***** válasza:

szia !

az lehet a baja hogy a forgácsból kijövő fűrészpor bekerül a nózijukba és próbálják kitüsszögni ,de az is lehet hogy léguti megbetegedése vagy pedig tüdőgyulladása van

2009. júl. 18. 15:46
 16/19 anonim ***** válasza:

Na már tudom melyik az a 'kattogás' vagy mi. Mozog hátra a füle, miközbe 'kattog' ugye? :D Jajj de imádtam akkor őket :) És olvastam a forgácsos dolgot, nem szabad nekik nagyon porosat adni, arra majd figyelj :D

Jó deguzást :P

2009. júl. 19. 18:32
 17/19 anonim válasza:
nekem is volt degum 2.aztán egy év után lett még egy és hónapokig külön kellett őket tartani mert megverték a kicsit, ebben az időszakban ők is adtak ki ilyen hangot sőt minden félét.tüszögni szokott az enyém is én nem tartottam furcsának sőt aranyos volt.nekem nem volt velük gondom úgyhogy csak ennyit tudok mondani.
2009. júl. 29. 10:37
 18/19 anonim válasza:
a kattonó hang az olyan buborék hangra emléjeztet nem? azt minden degu csinálja, az azt jelenti hogy valami felkeltette az érdeklődését. enyém is szokta. a tüsszentés meg normális. enyém is szokott. sőt.. mindenki tüsszent néha, ha valami megcsiklandozza az orrát esetleg. a lélegzés meg úgy látszik ő így veszi a levegőt. de ha félted, vidd el állatorvoshoz. ő biztos megmondja hogy mi a baja (ha tényleg van valami baja)
2010. jan. 12. 20:21
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen MINDENKINEK,AKI ÍRT!!!^^

Már régebben töltöttem föl ezt,és nem tudom,hogy tudok MÁSIKAT FÖLTENNI?

2010. febr. 10. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!