Hogyan tanitsam meg a tengerimalacomat porázzal menni?
Sehogy!
A malacnak nem való póráz. Árulnak hámot, de annak is maximum csak orvosnál vagy körömvágáskor van haszna, hogy meg ne ugorjon szegény! A malacot nem tudod sétáltatni, a végén csak rátekeredik a póráz. Járdán meg kidörzsölődik a lába!
A fűben viszont szívesen elszaladgál, keríts le neki egy területet, csak felülről is tegyél rácsot a macskák, kutyák és madarak ellen!
ohh :/ értem.
én ma vettem neki,ki is vittem udvarra és futkosott de van h megáll és csak áll egyhelyben
Mi nem tudtuk ráadni a pórázt, olyan szívszaggatóan visított szegény, hogy felhagytunk vele öt perc után. Tényleg az a legjobb, ha kiviszed a kertbe (ahol nem jár autó, olyan részre!), és ráborítasz egy ketrecet, vagy valami karámféleséget készítesz neki.
De légy résen, sose hagyd egyedül, egyrészt kiszökhet, másrészt macska leselkedhet rá. A kiszökés nem vicces, volt már, hogy percekig üldöztem a malacot a kertben, egy csoport túrista pedig a kerítés túloldaláról drukkolt.
nem korlátozom,direkt azért vettem hogy tudjon szaladgálni .
mivel udvarra nem engedhetem ki a kutyák miatt bent a szobámba szoktam néha csak simán betud bujni a nagyszekrény mögé ahonnan igen nehezen tudnám kivenni. :|
elöbb hoztam be egy kis sétáltatás után ma már azért jobban ment mint tnap.
amúgy lány és 20
A szobában sétáltatod pórázon?
Magam elé képzelem és kacagok!
Az előző - ugyan kicsit visszataszító stílusban - írja a barikádot, és igaza van. "Malacbiztossá" kell tenni a lakást, ha kiengeded, cserébe nem fog átmászni rajtuk, mert nem tud. :)
Ügyelj a szőnyeg rojtjaira is, illetve nehogy műszálas dolgokat egyen - a mi malackánk pórul járt így, ki kellett műteni egy gümecset a beleiből (túlélte).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!