Vegyek tengerimalac pórázt? Nem túl ciki?
Figyelt kérdés
Halottam a barátnőmtől.És ezen én is gondolkodtam hogy vegyek-e nekik.2009. júl. 13. 20:59
2/21 A kérdező kommentje:
Igen.
2009. júl. 13. 21:22
3/21 anonim válasza:
Nem ciki!=)
Nekem is van a malacomnak póráz és elfutkározik!=)
Bár én teljesen hozzá szoktattam poicit nehéz de hamar hozzá szokik ha naponta rárakod pár percre. =)
4/21 anonim válasza:
Nekem is van, ő is pórázon vezet engem:) A Tisza parton szoktunk partizánkodni, csak nagyon kell figyelni a kutyákra :) Szerintem vegyél, élvezni fogja:):)
5/21 anonim válasza:
Amennyiben a tengerimalacot kiviszed sétálni, akkor őt is be kell oltatni az állatorvossal. Egyéb esetben azért nem kell, mert nem találkozik azokkal a kórokozókkal, akikkel pl. a Tisza parton.
6/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:)
2009. júl. 13. 22:43
7/21 anonim válasza:
Nem cuki, de ha kiviszed nézd meg az emberek fejét meg vigyázz a lábára nehogy valami üvegszilánkot találjon meg, mert az nagyon veszélyes. Nekem az arany hörcsögömnek volt poráza. Az emberek érdekesen néztek.:D
9/21 A kérdező kommentje:
köszi.
2009. júl. 14. 13:25
10/21 anonim válasza:
Ne vegyél!!!Ez csak kínzás a kisállat számára!!!Nem jó neki!mert amit te akarsz,azt nem biztos hogy ő is akarja!!Meg mellesleg drága is egy póráz!!Amúgy se sétálna szóval mindedj!!!Egyébként hol akarod sétáltatni??Az úton persze nem lehet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!