A barátnőm felajánlotta nekem a hörcsögét 600 ft-ért. Fogadjam el?
Figyelt kérdés
Mondtam neki h tök cuki meg minden. Ő meg mondta h el akarja adni. Csak az a baj h nincs hozzá ketrec . Fából műanyagból esetleg üvegből tudnék neki csinálni. Vegyem meg vagy ne ?2012. júl. 13. 14:16
11/17 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Csak azért kérdezem, mert furcsa, hogy 600 Ft miatt van ez a helyzet.
12/17 anonim válasza:
1. vagyok. Kisülne a szemem, ha a barátnőmnek pénzért adnék valamit. Na nehogy már.
13/17 A kérdező kommentje:
12 évesek vagyunk
és nekem nem kell ajándékba, én mondtam hogy fizetek érte, nem fogadta el, aztán addig addig győzködtem, hogy belement hogy fizessek. szóval én akartam fizetni nem ő mondta.
2012. júl. 16. 13:24
15/17 A kérdező kommentje:
nem még nincs
2012. júl. 16. 20:02
16/17 anonim válasza:
Akkor vedd meg, ha te ajánlottad a pénzt...de szerintem nem túl jó helyzet, mert ha megveszed és látja milyen jól elvagy az ő régi hörcsögével, lehet, hogy féltékeny lesz vagy ilyesmi :S
17/17 A kérdező kommentje:
dehogy. soha nem lenne rám féltékeny !
2012. júl. 18. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!