Legyen afrikai fehér hasú törpe sünöm szerintetek?
Ez egy nagyon összetett kérdés. Most írtam le a felszerelést és az etetést egy másik kérdésre és az lett csak egy oldal. Azt tanácsolom, hogy nézegess sok honlapot az interneten és olvass utána a témának.
Elöljáróban elmondom, hogy nem olcsó a süni. Maga a sün 15-25.000 Ft körül van. A ketrec is olyan 10.000 Ft körül (fél m2-es kell neki). Plusz a felszerelések, ház, tálkák, alomtálca.
Aki szereti süniket annak jó házi kedvenc, nekem most 2 van. Nem értem ezt a kérdésed, hogy mennyire jó házi kedvencek... Az jutott még az eszembe, hogy éjszakai állatok, tehát valakinek kifejezetten nem jó házi kedvencek, mert nem tud tőlük aludni, ha a szobájában vannak elhelyezve.
A kutyával vagy kijön vagy nem. Nagyobb valószínűséggel félne a kutyától és összegömbölyödne, de láttam már sün-kutya barátságot, lassú szoktatással, ismerkedéssel kialakítható.
Tessék, itt elolvashatod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__3185039-k..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!