Ha az afrikai óriáscsigáimat (achatina fulica) összeraknám más fajta afrikai óriáscsigával (pl achatina iredalei, az a fehér színű), akkor szaporodnának? Felemás csigák lennének? :D
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 17:54
2/11 A kérdező kommentje:
miért nem? abból indulok ki, hogy néger és fehér ember is szaporodik.
2011. dec. 15. 12:43
3/11 anonim válasza:
hááát megpróbálhatod:)
ha születnek picik kaphatok 1-et? :D
4/11 anonim válasza:
:)Azt,hogy miért ,én nem tudom megválaszolni,de nem fognak.Én is tartottam őket együtt ,klön külön egész kóloniákra osztódtak,de közös utód sosem volt. Eleve az iredalei elevenszülő,a fulica tojásokkal szaporodik,ez is gond.
5/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk igen, ez érthető, h az iredalei elevenszülő és ezért nem. De ha mondjuk immaculata meg fulica párosítás, amik szintén petéket raknak elvileg lehet nem?
2011. dec. 16. 19:57
6/11 xbellsx válasza:
Nem szaporodnak. Bár szeretnek egymással "nemi életet" élni, az iredalei elevenszülő, míg a fulica tojásokat rak, így kizárt hogy kiscsigák születnének a frigyből.
7/11 xbellsx válasza:
A fulica és az immaculata sem tud. Más fajhoz tartoznak.
8/11 anonim válasza:
Kérdező egyébként neked nincs véletlenül szaporulatod fulicán kivül másmilyen csiguszbol? Szeretnék más fajtát is,de nem találok:c
9/11 A kérdező kommentje:
nincs sajnos, de én is szeretnék egy másik fajtát is. gondolom a fulica az elterjedtebb vagy nem vágom. de akiket ismerek azoknak is csak fulica van :-/
2012. febr. 8. 15:27
10/11 anonim válasza:
Szia! A csigavilag.hu eladó csigák részlegét érdemes nézegetni, náluk születnek mindenféle ritka fajták is. Pl Achatina Achatina white body is lehet, hogy lesz hónapokon belül. Ami azért igazi különlegesség. :) De az index.hu Van ACHÁT CSIGÁD? nevű fórumja is hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!