Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van 4-5 pici kisnyuszi es nem...

Cunciii kérdése:

Van 4-5 pici kisnyuszi es nem rendezi őket az anyjuk, csupaszak még. Milyen gyakran kell őket etetni fecskendővel? Es mennyi tejet kell adni nekik?

Figyelt kérdés
volt már hogy felneveltük őket mikor egyszer 2 hetes korukba megdöglött az anyjuk, de most lenne esélyem újszülött nyusziknál? aki segít annak nagyon megköszönöm.
2012. júl. 10. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A nyuszi naponta 1x szoptat, és titokban!

Lapos a hasuk reggel is?

Van egy állatorvos házaspár, aki bármilyen újszülöttet felnevel. Kérd el tőlük a póttej receptjét, és szerezzél a saját állatorvosodtól felszerelést hozzá.

A nyuszi egyszerűbb ügy, mint a törpehöri! :D

A doktornő: 20 390 7875

A doktorbácsi: 20 931 4432

2012. júl. 10. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Így van. A nyulak 1 nap 1x szoptatnak, nagyon max. 2x és nincsenek is a kisnyuszik közelében (a természetben ezzel felhívnák magukra a ragadozók figyelmét).

Feszül a bőr a kicsik pociján? Vagy össze van esve és ráncos?

2012. júl. 10. 15:21
 3/9 A kérdező kommentje:
hát született 8 de későn vettük észre és már csak 3 elő maradt de tegnap azokból is 2 megdöglött :S maradt 1 már anya eteti tegnap óta fecskendővel és tehéntejet ad neki, olvastam hogy abban kevesebb minden vitamin mint a nuszi tejben, de többször etetjük mert nagyon keveset nyel le, meg van ami kijön az orrán is tej :S majd anya ma vesz kisfecskendőt mert túl nagy ami most van... 4 napos korában már szőrösödik...:) úgyhogy remélem megmarad.. és ráncos volt az egéssz teste..:S
2012. júl. 11. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Tehén tej nem jó neki!!!!!!!!

Kecsketejet vagy esetleg tápszert kaphat!

2012. júl. 11. 13:10
 5/9 A kérdező kommentje:
volt mar hogy felneveltunk 7 kisnyuszit mikor megdoglott az anyjuk es azoknak is tehen tejet adtunk...(boltit) es nem lett semmi bajuk...nem ertem miert kell azt hajtogatni hogy az nem jo neki...te neveltel mar fel kisnyuszit???
2012. júl. 11. 22:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Elég sajnálatos, hogy nem az első almod nevelitek és még ennyit sem tudtok.

[link]

2012. júl. 12. 11:31
 7/9 A kérdező kommentje:
képzeld régóta vannak nyusziaink, és a szüleim nem is akarták őket mesterségessen etetni, de az anyjuk meg nem etette, én akartam nagyon hogy ezt a pici ujszülöttet próbáljuk felnevelni...és olvastam előtte azt amit linkeltel
2012. júl. 12. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, leírták, hogy tehén tej nem jó. Ezek szerint tudtad is és mégis azt kapnak.
2012. júl. 12. 14:12
 9/9 A kérdező kommentje:
írtam már hogy neveltünk fel kisnyuszikat és azok is tehén tejet kaptak, mégis felnőttek már....nehéz megérteni
2012. júl. 14. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!