Tengerimalackámat mától orvosi javaslatra fecskendővel etetjük-itatjuk. Meddig lehet ezt az állapotot fenntartani?
Arra lennék kíváncsi,hogy hány napig lehet így életben tartani?Mennyi idő múlva kellene,hogy már magától egyen?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm szépen!
Az etetés még nehezen megy,mert vad a kismalackánk,de próbáljuk!És bizakodunk!
Nagyon sok mindentől függ!!!Mi a betegsége,milyen kezelést kapott és természetesen a lényeg a hozzáértő doki!!!
Én hat hónapig is etettem már malackát fecsiből(természetesen egy hozzáértő doki felügyelete mellett!)Mivel nem eszik szénát így a fogai a mesterséges táplálás alatt különös figyelmet ígényelnek!!
www.gemon.ro oldalon részletes leírást találsz a mesterséges etetéssel kapcsolatba és rengeteg más hasznos infót is!!A fórumot is érdemes olvasgatni,ott is sok témába válaszokat találsz!!Ha nem,akkor kérdezz bátran!!
Köszönöm szépen!
Egy daganat van a fülébe,étvágytalan,lefogyott,a túlnőtt fogát levágták,próbálgatna szegény enni,de látszik hogy a foga miatt nem tud.De nem adjuk fel!
és mit adsz neki fecskendőből?
vigyázz,ne legyen se túl híg,se túl folyékony...
Bébiétel (burgonya és húsmentes),c vitamin,orvos által adott tápszer,korpa.
Ezeket eszegeti az én kis Malackám több-kevesebb sikerrel..
mi az orvos által adott tápszer? abból mennyit kell megennie?
bébiételt higitsd mindenképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!