Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Aggódjak? Nyuszis kérdés

Aggódjak? Nyuszis kérdés

Figyelt kérdés
Az egyik nyuszim alig eszik valamit. Már amikor megkaptam is észrevettem hogy máshogy eszik mint a többi. Ha kap tápot nem eszi meg egyből hanem beosztogatja, de eddig mindig elfogyott mire este újra kapott. Mostanában viszont az esti adagjának kb a fele még reggel is ott van. És inni se iszik olyan sokat, hiába van meleg, az itatóba tett víz kb negyede fogy el egy nap alatt. Viszont más baja nincs, élénk, aranyos, és a bogyói is kemények meg minden.
2012. júl. 8. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, ebben a melegben senki sem eszik olyan sokat. :) Az én nyulaim is bágyadtak. De ha nagyon aggódsz, vidd el orvoshoz. Én biztos megmutatnám, a biztonság kedvéért.
2012. júl. 8. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
majd ha éhes lesz akkor sokat fog enni.
2012. júl. 8. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ahonnan kaptad, ott más tápot etettek vele és szokatlan, vagy nem ízlik neki az új. Kérdezd meg, hogy eddig mit evett, adj neki olyat belekeverve az újba!

Melegben nincs nagy étvágyuk.

2012. júl. 8. 12:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Mikor megkaptam adtak hozzá a régi tápjából, és fokozatosan szoktattam át az újra. Gondolkoztam hogy elviszem dokihoz, de fölöslegesen nem akarom cipelni ilyen melegben, főleg hogy egyébként nem tűnik betegnek. Köszi a válaszokat:) Hát lehet hogy tényleg nem éhes. Engem az aggaszt hogy nem is iszik olyan sokat. a többi sokkal többet iszik, mondjuk többet mozognak is, mert folyamatosan ki vannak engedve.
2012. júl. 8. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát igen, ebben a melegben lehet, hogy csak rosszabbul lesz szegény. Ez az iszonyú hőség az állatokat sem kíméli... :(
2012. júl. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!