A tengeri malacom miért nem iszik?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy azért mert sok uborkát meg füvet adok neki?
Mert az ilyesmikben sok a nedvesség... és lehet, hogy nem szomjas...
Szerintetek?
2009. júl. 10. 12:02
1/11 anonim válasza:
Nyugodtan hagyd előtte az itatót még lehet szoknia kell :)
2/11 A kérdező kommentje:
Ott van elötte. Éjjel hallottam, hogy baszakodott vele... de még mindíg tele van. Amúgy felnőtt coca már. :)
2009. júl. 10. 12:07
3/11 anonim válasza:
Nekünk nagyon régen volt tengeri malacunk,és az állatkereskedésben azt mondták hogy nem kell itatni ha megfelelö mennyiségü zöldség,gyümölcs van elötte.Élt vagy 6évet soha nem kapott vizet még nyáron sem.Az uborkát és a paradicsomot nagyon szerette.A paritol olyan piros volt a szája körül a ször mintha egy lovat evett volna meg nyersen.
4/11 A kérdező kommentje:
hehe :)
köszönöm :)
2009. júl. 10. 13:32
5/11 anonim válasza:
Mindig legyen ivóvize, függetlenül a zöldségektől. Nagyon keveset isznak, azért nem látod nagyon az itatóján, de azt ne csináld, hogy nem raksz be vizet neki. Nyáron meg pláne ne.
6/11 anonim válasza:
Nekem is van malackám...:)
ÉS ha sok zöldséget adok neki ősem igazán iszik..
7/11 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam... (:
csak nem értem... mert mikor kicsi voltam olyan 5 éves lehettem volt 2 felnőtt lány meg fiu malacom, és igy hát voltak kicsik is... és nagyon sokat ittak pedig rengetek zöldséget adtam nekik... na mindegy.. (:
2009. júl. 12. 20:15
8/11 anonim válasza:
Nálunk vedelik a vizet :D:D részeg malacok :D:D de hát mind1 más más ahogy mi is :D:D
9/11 A kérdező kommentje:
:D:D
2009. júl. 13. 21:59
10/11 anonim válasza:
am lehet tényleg azért nem kell neki a víz mert sok ubit kap!!!De honnan tod hogy nem iszik?? ki szoktad előle venni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!